DEČAK (12) SE OBESIO ZBOG POPRAVNOG ISPITA? Jezivi detalji tragedije u Dimitrovgradu

 
 ≫ 
  • 11

Devojčica je zvala hitnu pomoć, ali dečaku nažalost nije bilo pomoći. Obdukcijom bi trebalo da se utvrde detalji ove tragedije

Dečak M. T. (12) pronađen je u potkrovlju svoje kuće u Dimitrovgradu obešen kablom, a prema prvim informacijama, tamo je otišao kako bi nahranio golubove. Telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdilo da li je reč o nesrećnom slučaju ili samoubistvu.

- Dečak i devojčica bili su sami kod kuće, pa je on rekao sestri da ide da nahrani golubove. Popeo se na merdevine i vezao kabl oko vrata, međutim izgleda da su mu se izmakle i da je pao - kaže za beogradske medije izvor iz strage.

STRAVIČNA TRAGEDIJA U DIMITROVGRADU: Dečak se ugušio kablom!

Sestra je bila svedok tragedije i kasnije je potvrdila da je dečak davao znake života jedno vreme.

- Ona je mislila da se brat šali s njom, ali kada je prišla bliže, videla je da se guši - dodao je izvor.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Devojčica je zvala hitnu pomoć, ali dečaku nažalost nije bilo pomoći. Obdukcijom bi trebalo da se utvrde detalji ove tragedije.

Nakon jezive tragedije koja se dogodila u Željuši, meštani imaju dve verzije priče.

- Jedni tvrde da se dečak slučajno obesio u igri jer su mu merdevine izmakle. Drugi kažu da je u pitanju samoubistvo jer je dečak pao na popravnom, pa ga je to navelo da uradi ovu strašnu stvar - rekle su komšije za beogradske medije.

O porodici nastradalog meštani imaju samo reči hvale i navode da je hitna pomoć morala da interveniše dvaput jer je dečakovim roditeljima bilo jako loše.

(Telegraf.rs)

Video: Nezgodna rupa u Ulici Ljube Šercera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iju

    11. avgust 2016 | 11:18

    Roditelji vise pricajte sa svojom decom i moje dete je imalo problem u srednjoj skoli,pa sta,zavrsio je i sad je svoj covek,a druga stvar je sto neki roditelji lece svoje komplekse preko rodjene dece,e to je strasno

  • Ja

    11. avgust 2016 | 08:20

    Najverovatnije su u pitanju roditelji,koji su preambiciozni,ali za svoje dete.Uff,kako prezirem takve,pa sto vi niste zavrsili veike skole,nego"lupaju kompleksi"sto je tata bravar,a mama spremacica,pa hajde da nam dete bude doktor nauka.More..mars!Nesrecnom decaku zelim da pociva u miru..

  • Zvezdana

    11. avgust 2016 | 14:05

    Nakon svih ovih ratova, nakon svih ovih promena koje su dovele ljude na rub egzistencije, gde su se izgubile sve vrednosti, mnogo je teško biti roditelj. Čini mi se da članovi porodice više ne umeju da komuniciraju, deca su prepuštena bolesnoj televiziji i internetu i bolesnom drušvu. Ljudi, ako se ne potrudite da nađete vremena za svoju decu, kad tad će vam se to osvetiti. A onda nisu krivi oni, nego mi roditelji. Deca su tako osetljiva grupa, mi od njih stvaramo ili normalne ljude koji će biti majstori, intelektualci ili alkoholičari, lenjivci, kockari, nasilnici, zapamtite to!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA