≫ 

UŽAS: Mlada umetnica Iva Mitrović zaspala za volanom i podletela pod kamion! (FOTO)

Prijatelji i kolege pamte je kao vrednu i nadarenu mladu umetnicu i divnu osobu

  • 9

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu rano ujutro, oko 5.45 sati, na Tibljaškoj cesti koja vodi od riječkog naselja Škurinje prema Viškovu, nedaleko od kućnog broja 38, smrtno je stradala 25-godišnja Riječanka Iva Mitrović.

STRAVIČAN SUDAR LADE I KAMIONA: Tela putnika LETELA po putu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Kako su istražitelji utvrdili uviđajem, nesrećna Iva Mitrović upravljala je automobilom marke Fiat Uno, sa riječkim tablicama, iz smera Škurinja prema Tibljašima pa je u dugačkom levom zavoju, iz neutvrđenih razloga, izgubila kontrolu nad vozilom koje se zanelo udesno. Udarila je u ivičnjak i pokušala da se vrati u svoju traku, ali je automobil prešao na suprotnu stranu, prenosi Jutarnji.

Tada se prednjim levim delom vozila sudarila sa prednjim levim delom kamiona Mercedes Benz varaždinskih registarskih oznaka koji je nadolazio iz suprotnog smera, od Viškova. Pripadnici interventnih službi ubrzo su stigli na mesto nesreće, ali Hitna pomoć nije mogla da spasi unesrećenu devojku. Usled snažnog udara, u kom je automobil gotovo u potpunosti uništen, poginula je na mestu od višestrukih povreda.

Susedi koji žive u blizini mesta kažu da ih je probudio snažan prasak. Mnogi ističu da se upravo na tom delu puta nesreće često događaju. Policajci su utvrdili okolnosti događaja, a saobraćaj je na toj deonici bio u prekidu sve do 8.40 sati. Vozač kamiona, 34-godišnji hrvatski državljanin, nije povređen, ali mu je  pružena doktorska pomoć i zbog snažnog šoka koji je pretrpeo primio je injekciju za smirenje.

Iva Mitrović bila je studentkinja kiparstva na riječkoj Akademiji likovnih umetnosti, a prijatelji i kolege je pamte kao vrednu i nadarenu mladu umetnicu i divnu osobu.

Bila je vrlo aktivna u riječkim umetničkim krugovima i omiljena u društvu. Kao studentkinja pred magisterijem, zarađivala je za džeparac konobarisanjem, a poznanici kažu da joj ni jedan posao nije bio težak.

Pretpostavlja se da je do nesreće došlo kad je, vraćajući se s posla, na trenutak zaklopila oči i izgubila kontrolu nad vozilom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajvosa

    11. avgust 2016 | 00:08

    Tuga svaki dan mladost gine

  • Dejan

    11. avgust 2016 | 00:12

    Mitrovič ! Pa to je čisto srpsko prezime . Izgleda da ih u Istri ima na hiljade.

  • Tamara

    11. avgust 2016 | 10:24

    Samo sto je ovo iznad udes moje pokojne sestre i nema veze sa Ivom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA