EVO DA LI ĆE MESO POSKUPETI U SRBIJI: Matijević otkriva pravu istinu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ZS
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • ZS

    05. avgust 2016 | 19:21

    U junu sam bio u CG.Tamo je plecka bk bila 2.5 ,ulje Iskon 0,99,brasno Danubijus 0,3,o suhomesnatom necu ni da pricam. Zasto mi uopste obradjujemo ovu zemlju kad se nama nista ne isplati i kad svi u okruzenju imaju bolji standard.

  • Aleksandar

    04. avgust 2016 | 22:05

    Kupuju meso na licitaciji koje godinama stoji u hladnjačama ko zna gde u inostranstvu i nama prodaju kao sveže...to baš rade domaći veliki prerađivači.

  • Goran

    04. avgust 2016 | 15:13

    Trovaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA