Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
ZS
U junu sam bio u CG.Tamo je plecka bk bila 2.5 ,ulje Iskon 0,99,brasno Danubijus 0,3,o suhomesnatom necu ni da pricam. Zasto mi uopste obradjujemo ovu zemlju kad se nama nista ne isplati i kad svi u okruzenju imaju bolji standard.
Aleksandar
Kupuju meso na licitaciji koje godinama stoji u hladnjačama ko zna gde u inostranstvu i nama prodaju kao sveže...to baš rade domaći veliki prerađivači.
Goran
Trovaca