PRESRETAČI IH UHVATILI DOK JURCAJU 255 I 212 NA SAT: Odmah su bahati vozači uhapšeni

 
 ≫ 
  • 16

Presretač saobraćajne policije Hrvatske zaustavio dva čoveka zbog brze vožnje i napisao im nenormalne kazne

Hrvatska saobraćajna policija je u ponedeljak uveče, u razmaku od pola sata, presrela dva "divljaka" koji su autoputem A1 jurili brzinom preko 200 km/h.

U SRBIJI 75 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA: Jedna osoba poginula!

Presretač saobraćajne policije je oko 20 časova, na deonici Pirovac-Benkovac, zaustavila 26-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao vozilom marke "audi" sa češkim tablicama, koji je vozio 255 km/h, dok je dozvoljena brzina 130 km/h. Vozaču je na licu mesta uručen prekršajni nalog sa novčanom kaznom u iznosu od 3.000 kuna (oko 400 eura), i zabranom upravljanja motornim vozilom 3 meseca.

Na deonici Pristeg-Pirovac, samo pola sata kasnije, zaustavljen je 30-godišnji austrijski državljanin u "mercedesu" sa austrijskim oznakama. Vozio je 212 km/h. Takođe je kažnjen sa 3.00 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilom od mesec dana.

(Telegraf.rs / Izvor: slobodnadalmacija.hr)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....

    3. avgust 2016 | 00:03

    Ma da, najbolje kupim auto od 3000cm sa 350hp, plaćam državi 1500€ godišnju regisraciju i treba da vozim 80km/h.... Kada državi treba para samo otima, napravite onda zakon da mi obični smrtnici smemo da imamo auto od 750cm i da ga guramo po putu da ne bi smo prekoračili brzinu...! Neki dan gledam vozača, juri auto putem 60km/h i to krajnjom levom trakom, 15-20 automobila ga je preteklo s leve strane, drugačije ne ide... a onda je majstor uključio levi pokazivač pravca i direkt iz leve trake brrrrrr isključio se desno....Zna on čovek valda gde je krenuo.... Ovakve naravno policija ne vidi, a takvi su ne opasni, nego LUDI burazeru, em ne znaju, em im oni koji su i prodali dozvolu nisu rekli kako se lako gine, a još lakše ubijaju drugi....! Srbija je ovo BRE, SRBIJA....!!!

  • Bojan

    2. avgust 2016 | 23:34

    U norveskoj npr. Za prekoracenje 20 na sat bi dobio ovakvu kaznu. A za prekoracenje za 100 na sat bi dobio kaznu od tei mesecne plate, zatvorska kazna od 21 dana i oduzimanje vozacke dozvole na dve godine. Tako da pricanje o nekim rigoroznim kaznama nisu validne. Za ovo trba slediti momentalno iskljucivanje iz saobracaja.

  • Opa bato

    2. avgust 2016 | 23:22

    Te kazne uopšte nisu nenormalne. Da je sreće, i kod nas bi kazne bile tolike, a možda i veće. Bilo bi manje saobraćajnih nesreća.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA