ŠOK: Božo Vrećo zbog OPAKE BOLESTI odustao od uloge u predstavi "Koštana"!

 
 ≫ 
  • 2

Bosanskohercegovačka muzička zvezda u predstavi je trebalo da igra glavnu ulogu, ali je na svom Fejsbuk profilu uz objašnjenje napisao da se sutra hitno vraća u Sarajevo

Božo Vrećo zbog zdravstvenih problema neće biti deo predstave "Koštana" srpskog režisera Kokana Mladenovića čije je premijerno izvođenje planirano na festivalu Purgatorije 5. avgusta na Ljetnoj pozornici Tivta u Crnoj Gori.

EVO ZAŠTO SVI OBOŽAVAJU BOŽA VREĆA: I vi ćete ga zavoleti kada ga čujete! (VIDEO)

Bosanskohercegovačka muzička zvezda u predstavi je trebalo da igra glavnu ulogu, ali je na svom Fejsbuk profilu uz objašnjenje napisao da se sutra hitno vraća u Sarajevo.

ŠTA MISLITE, KO JE POBEDIO? Evo zbog čega je Koštana tužila Boru Stankovića! (VIDEO)

"Dragi moji, poslednjih dana tokom proba desile su se neke, za mene veoma stresne situacije, koje su uticale na moje zdravstveno stanje i sutra zatim idem natrag u Sarajevo. Neću biti deo predstave jer je moje zdravlje narušeno i bitnije od svega ostalog. Imam epilepsiju . Siguran sam da ćete mi shvatim jer se ne osećam dobro", napisao je Božo.

Printskrin:Fejsbuk Printskrin:Fejsbuk

Inače, predstava "Koštana" je autorski projekat nastao u saradnji Centra za kulturu Tivat, Studentskog kulturnog centra Novi Sad i Srpskog narodnog pozorišta, a već je najavljena kao jedna od najzanimljivijih regionalnih koprodukcija u sezoni 2016/2017.

Predstava je svoju premijeru trebala da ima još prošle godine u pozorištu na Terazijama u Beogradu, međutim otkazana je zbog političkih razloga i takve odluke vlasti koja je došla zbog, smatra Kokan Mladenović, između ostalog i transfobije sam isto tematike kojom se predstava bavi.

(Telegraf.rs/klix.ba)

Video: Sastanak Vučića sa Fon der Lajen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela

    31. jul 2016 | 08:20

    Meni je Bozo drazi ovakav kakav je nego ove kvazi pjevaljke sto ricu i stenju kad pjevaju uzivo i jos uzimaju silne pare za to.Prije svega Bozo je umjetnik i zelim mu da se sto prije oporavi!

  • milena

    31. jul 2016 | 07:21

    Ko je bre ovo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA