Migrant se popeo na krov voza da bi se nekako "dokopao" Srbije, a onda ga je "spržila" STRUJA!

 
  • 0

Nesreća, koja je mogla imati kobne posledice, dogodila se na trećem koloseku železničke stanice Tabanovci, koja se nalazi blizu migrantskog kampa

U pokušaju da se ilegalno domogne Srbije, migrant iz Alžira E.U. popeo se na krov teretnog voza na železničkoj stanici Tabanovci, ali umesto da stigne u Srbiju, sa teškim opekotinama je završio u Urgentnom centu klinike u Skoplju.

OKONČANA DRAMA U BREMENU: Uhapšen ludi migrant koji je pretio da će sve DIĆI U VAZDUH

Nesreća, koja je mogla imati kobne posledice, dogodila se na trećem koloseku železničke stanice Tabanovci, koja se nalazi blizu migrantskog kampa.

Na vagonu teretnog voza krila su se četvorica migranata koji su ilegalno ušla u Makedoniju i na isti način pokušali da pređu u Srbiju.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Dok se peo uz vagon-cisternu, migrant iz Alžira E.U. je sa rajsferšlusom ranca na leđima dodirnuo visokonaponski kabl od 25.000 volti. Struja ga je zbacila s voza, a prva u pomoć mu je priskočila ekipa Crvenog krsta koja dežura u tranzitnom centru Tabanovci.

Zbog težine povreda, opekotina drugog i trećeg stepena, Alžirac je hitno prebačen u Urgentni centar klinike u Skoplju.

(D.J.)

Video: Beogradski odred Žandsrmerije ispratio kolege koje su godinama čuvali Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA