Bio je to njen najsavršeniji dan: Predivna mlada je usred venčanja osetila bol u stomaku, a onda se DOGODILO ČUDO!

Kada je krenula da baci sito na kuću, Bojana Tešović je osetila porođajne bolove i hitno je prevezena u gornjomilanovačko porodilište, a zbunjeni svatovi su ostali pod šatorom od 600 metara

Komentari

  • Ludi milojko@

    8. septembar 2016 | 20:03

    Zadnji put se čudo desilo pre 2016 godina

  • CHE

    28. jul 2016 | 21:48

    100-TINU TI GODINA NAPUNIJO, U ZDRAVLJU I VESELJU . SREĆNO

  • Ehehe

    28. jul 2016 | 21:05

    Nije da sam staromodna i imam nesto protiv da mlada zatrudni pre venčanja itd nego, nije mi jasno zašto zakazuju venčanje, svadbu i to veliku sa toliko zvanica i svim tim običajima i to kad je najveća vrućina sa stomakom do zuba! Ako već nisi napravio svadbu kad treba (pre trudnoce), zašto se mlada maltretira u takvom stanju!? A ako vam je baš stalo do tih običaja zašto niste ispostovali i to da ne budete trudni tad, ili ako se to vec desi onda odložite pa kad se beba rodi i mlada oporavi..takva svadba je maltretiranje i za mladu i rodbinu i za goste, meni je to nashvatljivo. Za mladu treba taj dan da bude najlepši a ne da se jadna namuči i jedva čeka da se završi!

    • 28. jul 2016 | 23:30

      Mihaila

      @Ehehe

      Kakve veze ima sto ova Gospodja nije staromodna kad' je puna negativnih misli. Sta li je se tice zasto su mladenci napravili svadbu onda kada je mlada vec imala stomak do zuba! Sta su trebali da urade? Nju da pitaju! Tako im se htelo!Tako su i uradili! Skupljali su novac koji nisu imali! Hteli su da naprave svadbu pre nego sto beba stigne! Sta god, tako su resili, tako su i uradili! Njihova svadba, njihov zivot, mladin stomak, mladozenjina mlada i beba... I sto je najbolje sve se lepo zavrsilo, beba je rodjena ziva i zdrava, a svatovi su sa mladozenjom i rodbinom slavili dva lepa dogadjaja i verujem da su svi bili sretni i veseli, a ova negativka im pocita bukvicu i nakrpi ih na pasja usta! A znate li zasto? Zato sto cela Srbija zivi tudje zivote i voli da gura svoje noseve tamo gde im mesto nije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA