Bio je to njen najsavršeniji dan: Predivna mlada je usred venčanja osetila bol u stomaku, a onda se DOGODILO ČUDO!

 
  • 6

Kada je krenula da baci sito na kuću, Bojana Tešović je osetila porođajne bolove i hitno je prevezena u gornjomilanovačko porodilište, a zbunjeni svatovi su ostali pod šatorom od 600 metara

Radovin Mirković iz sela Koštunići i Bojana Tešović iz sela Gojna Gora kod Gornjeg Milanovca za danas su zakazali venčanje, i sazvali svatove, ali se svadba pretvorila u babine.

Samo što je završeno venčanje i trudna mlada krenula da baci sito na kuću, kako nalažu običaji u ovom delu Srbije, krenuli su porođajni bolovi.

Zbunjeni svatovi ostali su pod šatrom od 600 mesta, dok su mladu hitno prevezli u gornjomilanovačko porodilište, gde je Bojana rodila zdravu mušku bebu.

- Hvala Bogu i današnjem danu. Nikad se više nisam uplašio i nikad mi lepše nije bilo. Sazvali smo mnogobrojne zvanice, a i blizu 200 gostiju treba da stigne od prijatelja. Sad su se zadržali, jer je Bojanin starac pozvao muziku, podigao i on šatru da proslavi unuka - rekao je mladoženja Radovin Mirković.

Kaže da će veselje biti nastavljeno i sutra, da se čuo sa suprugom i da su i ona i sin dobro i da se odlično oseća.

Foto: AP Foto: AP

- Sve u svemu, bolje nije moglo - ističe Radovin Mirković koji je ostao da živi na obroncima Suvobora.

Bavi se zemljoradnjom, i važi za vrednog mladog čoveka koji se odlučio da stvori porodično domaćinstvo u svom rodnom selu, gde živi sa ocem i majkom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Vučić na Samitu Ukrajina-Jugoistočna Evropa u Dubrovniku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ehehe

    28. jul 2016 | 21:05

    Nije da sam staromodna i imam nesto protiv da mlada zatrudni pre venčanja itd nego, nije mi jasno zašto zakazuju venčanje, svadbu i to veliku sa toliko zvanica i svim tim običajima i to kad je najveća vrućina sa stomakom do zuba! Ako već nisi napravio svadbu kad treba (pre trudnoce), zašto se mlada maltretira u takvom stanju!? A ako vam je baš stalo do tih običaja zašto niste ispostovali i to da ne budete trudni tad, ili ako se to vec desi onda odložite pa kad se beba rodi i mlada oporavi..takva svadba je maltretiranje i za mladu i rodbinu i za goste, meni je to nashvatljivo. Za mladu treba taj dan da bude najlepši a ne da se jadna namuči i jedva čeka da se završi!

  • CHE

    28. jul 2016 | 21:48

    100-TINU TI GODINA NAPUNIJO, U ZDRAVLJU I VESELJU . SREĆNO

  • Ludi milojko@

    8. septembar 2016 | 20:03

    Zadnji put se čudo desilo pre 2016 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA