Majkl Džordan otkrio surovu istinu o Americi

 
  • 6

Džordan je istakao da želi da se beli policajci na fer način odnose prema ljudima druge boje kože, kao i da se policajci poštuju i podrže

Legenda američke košarke Majkl Džordan saopštio je sinoć da "ne može više da ćuti" po pitanju tenzija između Afroamerikanaca i policije u SAD i objavio da će donirati dva miliona dolara udruženima koje promovišu poboljšanje odnosa policije sa zajednicama.

ŠTA SE TO DEŠAVA U AMERICI? Policajci ubijaju ljude, cela zemlja je na nogama, haos se nastavlja (VIDEO)

- Kao ponosan Amerikanac i otac koji je sopstvenog oca izgubio u bezumnom aktu nasilja, i kao crnac, duboko sam uznemiren zbog smrti Afroamerikanaca koje su ubili policajci i besan zbog kukavičkog targetiranja i ubijanja policajaca -  naveo je Džordan (53) u saopštenju upućenom medijima.

Džordan je istakao da želi da se beli policajci na fer način odnose prema ljudima druge boje kože, kao i da se policajci poštuju i podrže, preneo je Rojters.

Rasne tenzije u SAD su pojačane posle ubistva dvojice Afroamerikanaca, kao i ubistva osmorice policajaca.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ,Sumadinac

    26. jul 2016 | 11:34

    Kakva demokratija kad siptari ubijaju nasu policiju oni su oslobodioci a kad crnci ubijaju njihovu onda su teroristi prava DEMONKRATIJA

  • ,Sumadinac

    26. jul 2016 | 11:29

    Biserko i Kandicka ce da se oglase zbog ljudskih prava

  • Jelena

    26. jul 2016 | 10:49

    To je on sad nekom otkrio? Pa, i mala deca znaju da je današnja Amerika nastala na krvi Indijanaca, Afroamerikanaca, a sad i drugih naroda koji žive daleko od Amerike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA