Pronađeno telo u blizini mesta pucnjave u Minhenu: JEDAN OD NAPADAČA IZVRŠIO SAMOUBISTVO?

 
 ≫ 
  • 2

Kako navode korisnici društvenih mreža, pronađeno je jedno telo na kilometar dalje od tržnog centra u kome je ubijeno, za zada osam ljudi, a u fazi je istraga navoda da je u pitanju jedan od napadača

Prema nepotvrđenim informacijama, u napadu u tržnom centru u Minhenu učestvovala su tri napadača. Jedan se navodno ubio veoma brzo posle pokušaja bekstva, a o ostaloj dvojici se ne zna ništa.

Mediji: Jedan od napadača izvršio samoubistvo?

Kako navode korisnici društvenih mreža, pronađeno je jedno telo na kilometar dalje od tržnog centra u kome je ubijeno za zada osam ljudi, a u fazi je istraga navoda da je u pitanju jedan od napadača.

JEDAN OD NAPADAČA ODUZEO SEBI ŽIVOT: Pogledajte kako je sejao smrt (FOTO) (VIDEO)

Ovo se i dalje zasniva na spekulacijama, ali ukoliko je telo zaista pronađeno, i pripada jednom od terorista, to će biti potvrda prvobitnih nagađanja da je jedan od trojice napadača izvršio samoubistvo pucanjem sebi u glavu.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brks

    23. jul 2016 | 00:34

    Smrdi na sve strane

  • ivan

    23. jul 2016 | 06:30

    Naravno!ni jednog teroristu nece nikada uhapsiti vec se svi poubijaju da nebi progovorili sta slucajno sve ovo sto se desava u zadnje vreme je toliko providno i jako glup scenario a narod kao ovce sluze samo za shishanje!kako to da nikad ne zapucaju na politicare i jake biznismene??NARODE RAZMISLJAJTE MALO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA