RADA MI NIJE ČESTITALA ROĐENDAN! Zoran Marjanović progovorio o skandaloznim porukama

 
  • 10

Rada Matić poslala je Zoranu za rođendan skandaloznu poruku, međutim Zoran demantuje da mu je bilo šta stiglo od nje

Zoran Marjanović juče je proslavio rođendan u krugu najbliže porodice, a prema pojedinim navodima Rada Matić mu je čestitala rođendan, gde mu je između ostalog poželela da sledeći ne dočeka ne slobodi. 

"NEK TI OVO BUDE ZADNJI NA SLOBODI": Rada Matić uputila skandaloznu rođendansku čestitku Zoranu Marjanoviću

Ova skandalozna poruka upućena mužu Jelene Marjanović izazvala je burne komentare u javnosti, ali se Zoran nije potresao:

- Ne mogu da komentarišem više te navode, i tu ženu. Rada mi nije slala nikakve poruke, ništa od nje nisam dobio, pa ni to da mi želi da sledeći ne dočekam na slobodi. Uopšte mi je degutantna ta cela priča sa njom, ne znam kakav medijski prostor više hoće - rekao je Zoran Marjanović za Telegraf.

"STALNO POMAŽEMO JELENINOJ MAJCI": Progovorio svekar ubijene pevačice! (VIDEO)

Njegov otac Vladimir je juče za Telegraf prokomentarisao da više nemaju mira od kad ih je zadesila strašna tragedija. Na ulicu ne mogu ni da izađu, jer ljudi upiru prstom u njih i nazivaju ih ubicama:

- Od nas pravoslavaca napravili su sektaše, mi više nemamo normalan život. Na ulici nam prete i govore “ubice, ubice”. Ne možemo više ni na ulicu, niti da izvodimo decu normalno, jer ne znamo šta će nas zadesiti kada izađemo - rekao je Zoranov otac, Vladimir.

(Telegraf.rs)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OsKAR

    23. jul 2016 | 11:58

    Vernici ne lažu, već poštuju ZAPOVESTI GOSPODA BOGA.. A vi?Jedina žrtva u ovoj skandaloznoj priči je lepa i talentovana Jelena , smrskane lobanje, a ne vaša porodica.Ne izigravajte ludilo. Odavno ste provaljeni. Mi znamo da ništa neznamo a vi?

  • i to ti je estrada

    21. jul 2016 | 18:36

    Radio ne radio, svira ti radio.

  • Veki

    21. jul 2016 | 19:32

    E stvarno više ostavite čoveka na miru a ta Rada je očigledno opsednuta njime kako i od čega sad živi ovde žena je psiho garant

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA