KOSTA JE BIO DEČKO ZA PRIMER, ŽIVEO JE ZA SVOJU PORODICU: Potresna sudbina Srbina koji je poginuo u Hrvatskoj!

 
  • 4

- Ne možemo da poverujemo šta se dogodilo, mnogo smo voleli Kostu. Bio je dečko za primer, živeo je za svoju porodicu. Dobar muž, sin, unuk. Njegov deka ne može da dođe sebi - priča majka Kostinog prijatelja

Jovana Kolarski Kaluba, supruga Koste Kolarskog (32), koji je poginuo u utorak u saobraćajnoj nesreći na istarskom ipsilonu, u teškom je stanju, ali je van životne opasnosti.

"ŽENA JE SEDELA PORED MRTVOG KOSTE, A DECA SU VRIŠTALA": Jezivi detalji saobraćajne nesreće u Istri

Ona je zadobila povrede pluća i potres mozga, tako da se sada nalazi u Novom Sadu sa decom, koja nisu ozbiljno povređena. Kosta i njegova supruga sa dvoje dece su se vraćali sa letovanja iz Hrvatske, kada je na nihov "fijat stilo", naleteo Zagrepčanin (55) "škodom superb" i direktno se sudario sa njim.

STRAHOVITA NESREĆA KOD STARE PAZOVE: Audi se zakucao u BMW, poginuo vozač! (VIDEO)

Pretpostavlja se da je vozač škode dobio infarkt tokom vožnje, i zbog toga izazvao sudar. Prijatelji porodice Kolarski su bili u šoku, kada su saznali za ovu tragediju.

- Ne možemo da poverujemo šta se dogodilo, mnogo smo voleli Kostu. Bio je dečko za  primer, živeo je za svoju porodicu. Dobar muž, sin, unuk. Njegov deka ne može da dođe sebi - priča majka Kostinog prijatelja i dodaje:

Foto-ilustracija: Telegraf Foto-ilustracija: Telegraf

- Kosta je veći deo detinjstva proveo sa dedom, koji je mnogo vezan za njega. Prošle godine mu je umrla i baka, tako da sada svi koji su dedi značili više nisu tu.

Kostina supruga Jovana se juče vratila u Srbiju sa decom i, i kako kažu njeni prijatelji, oporavlja se, iako je u veoma teškom stanju zbog gubitka muža.

- Jovani je mnogo teško , ima ćerkicu od četiri godine, i mlađu od samo šest meseci. Nije ni upoznala oca kako treba - kaže jedna od komšinica.

Porodica Kolarski je pre desetak dana krenula na letovanje u Hrvatsku. Sa njima je pošla i Kostina majka jer tamo imaju rodbinu, međutim ona se nije vratila sa njima, već je odlučila da ostane.

- Njegova majka je rešila da ostane još malo, ko zna kako joj je sad - priča komšinica.

Telo nastradalog Koste nije još uvek preneto u Srbiju, ali prema rečima izvora bliskog istrazi, postoji mogućnost da to bude danas.

(Telegraf.rs)

 

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    21. jul 2016 | 09:08

    Jadna ti majka sto je ostala posle tebe.Neka ti je spokoj dusi i laka crna zemlja.

  • Jelena

    21. jul 2016 | 12:16

    Saucesce porodici na zalost znam kako vam je i Jovani i deci.

  • komentar

    21. jul 2016 | 13:19

    Ne smjem ni zamisliti kako je sada njegovoj zeni..Kad zna da ga nema i da njihove cerkice nece upoznati oca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA