KOLAPS NA GRANICI: U Batrovcima čekanje SKORO DVA SATA

 
  • 7

Na našim ostalim prelazima za sada nema dužih zadržavanja za putnički saobraćaj

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci se trenutno nalazi veći broj vozila koja čekaju na ulazu u našu zemlju oko 90 minuta, saopštio je AMSS.

Oko sat vremena se beleži zadržavanje na Horgošu iz pravca Mađarske. Na našim ostalim prelazima za sada nema dužih zadržavanja za putnički saobraćaj.

Saobraćaj je trenutno pojačanog intenziteta, najviše na naplatnim rampama kao što su Bubanj Potok, Stara Pazova i Nais gde je mogućnost zadržavanja promenljiva u vremenskih razmacima od 10-15 minuta.

Vozače ovog popodneva očekuju povoljnije vremenske prilike, a samim tim i pogodniji uslovi vožnje, ali AMSS skreće paznju na čestu pojavu odrona uslovljenu temperaturnm razlikama.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Lakićević: 8 dece poginulo u Srbiji u avgustu u saobraćajnim nesrećama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maliperica

    18. jul 2016 | 13:16

    Uvedite više vinjete m...r vam nesposobnu, pa barem tu da ne zaj... te narod! Ako je do love vi ćete svakako uzeti koliko vam treba , al ne maltretirajte narod.

  • Vlajko

    18. jul 2016 | 13:27

    Iz italie ulaz u svajcarsku ceka se 2 minuta, iz svajcarske u nemacku i austriju nema cekanja, ne razumem zasto u srbiju htvatsku madjarsku se toliko ceka dali svakog putnika posebno slikaju ili sta?

  • GORAN.SRB

    18. jul 2016 | 14:36

    juce sam bas proso ono je uzas treba imati zivaca a sve to madjari rade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA