≫ 

BOJANA SE PROBUDILA IZ KOME: Drama žrtava MONSTRUMA IZ ŽITIŠTA se nastavlja

Bojana je ranjena sa četiri hica. U KBC Banjica u Beogradu su i dalje Rade Dangubić (27) i Saša Stanarević (36) iz Zrenjanina. Saša je ranjen u kičmu, a Rade u karlicu

  • 4

Bojana Ćoralić (21), studenkinja iz Novog Sada koju je teško ranio Siniša Zlatić (38) u Žitištu, a kojoj je amputirana noga zbog sepse, probudila se prekjuče iz veštačke kome u KC Vojvodina, prenosi „Alo”.

SRPSKOJ GIMNASTIČARKI ODSEKLI NOGU: Pokolj monstruma iz Žitišta još traje

Ona je ranjena sa četiri hica. U KBC Banjica u Beogradu su i dalje Rade Dangubić (27) i Saša Stanarević (36) iz Zrenjanina. Saša je ranjen u kičmu, a Rade u karlicu.

MONSTRUM HOĆE DA BUDE LEP U ZATVORU: Detalji iz života iza rešetaka Siniše Zlatića

- Saši je metak prošao kroz kičmu i oštetio mu bubreg. Ove nedelje znaće se da li će ga operisati. I moj unuk Aleksandar Đukić je isto ranjen u butinu - rekla je Sašina majka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lionac

    17. jul 2016 | 21:12

    Tuga ..

  • Sadeta

    17. jul 2016 | 20:11

    Netreba mu smrtna kazna. Neeeeee!

  • sever

    18. jul 2016 | 13:47

    SMRTNA KAZNA ! ! Da ne bi bilo greske posle. A sad nesto drugo: kako je moguce u 21 veku da u bolnici neko dobije sepsu posle operacije i umre!?? Ili kao ovde, dobila sepsu posle operacije noge o metka, i morala amputacija?? EEJJ!!! 21 VEK ! !MEDICINA!!! ?? Bice da je aljkavost i nemar!! Eto vam teme za sledeci clanak!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA