MLADOG BANKARA PRETUKLI U POZNATOM NOĆNOM KLUBU: "Vlasnik i obezbeđenje su me udarali i slomili mi obe ruke"

- Ne znam zašto me je obezbeđenje pretuklo. Popio sam nekoliko pića, ali nisam bio nasilan. Samo sam želeo da pronađu mesto za maminu jaknu, ali su mi radnici u klubu rekli da je oni neće čuvati. Onda su me udarili šakom u glavu, posrnuo sam i pao niz stepenice - rekao je Marin

  • 3

Marina M. (29) pretuklo je obezbeđenje poznatog noćnog kluba BBS u Hrvatskoj, kao i vlasnik istoimenog objekta, a sada će kompanija "Bilić Eurić Securitiy" morati da momku plati odštetu u iznosu od oko 3.500 evra.

KRVAVI LEŽE NA PODU, DRUGI PANIČNO VRIŠTE: Snimci iz kluba u kom je napadač nasumično pucao na ljude! (VIDEO)

- Ne znam zašto me je obezbeđenje pretuklo. Popio sam nekoliko pića, ali nisam bio nasilan. Samo sam želeo da pronađu mesto za maminu jaknu, ali su mi radnici u klubu rekli da je oni neće čuvati. Onda su me udarili šakom u glavu, posrnuo sam i pao niz stepenice. Dole su me dočekala još dva radnika obezbeđenja koji su me izudarali rukama i nogama. Na kraju su me izbacili iz kluba - rekao je Marin.

Mladić je ranije te večeri bio u restoranu Okrugljak, da bi nakon toga otišao u noćni klub BBS.

- Tamo je moja školska prijateljica imala promociju albuma - pojasnio je mladi bankar prisećajući se kako ga je i vlasnik kluba Damir Petričević te večeri udario nekoliko puta.

Petričević je tokom procesa porekao krivicu, tvrdeći kako mladog bankara nikada ranije nije vidio u svom klubu. A nije ga video ni te večeri.

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA