Zašto je Ana Ivanović "SVINJSKI NADZORNIK", a Marko Jarić "ŠMEKERČINA"? Šta je uzrok LICEMERJA posle venčanja naše teniserke

 
 ≫ 

Psiholozi kao razlog za ovakvu netrpeljivost prema gospođi Švajnštajger vide u kompleksu niže vrednosti, nepraštanju uspeha žena, ksenofobičnosti i želji da se unizi osoba koja je nešto postigla

Venčanje srpske teniserke Ane Ivanović i nemačkog reprezentativca Bastijana Švajnštajgera, pored lidera SRS Vojisava Šešelja, izgleda da je razljutilo i brojne građane, kako u našoj zemlji, tako i u dijaspori.

ZVANIČNO NISI SRPKINJA! Skandalozne poruke i dalje šaljete Ani Ivanović!

Na društvenim mrežama i portalima brojni su komentari uvredljivog sadržaja na račun izostanka venčanja u pravoslavnoj crkvi i svadbenih običaja, novog prezimena, porekla, pa i "ambicije da kao žena fudbalera uveća svoj saldo na deviznom računu".

Za razliku od srpske teniserke i jedne od najlepših sportistkinja sveta, narod je ženidbu košarkaša Marka Jarića sa brazilskim top modelom Adrijanom Limom oberučke prihvatio i hvalio.

ANA, SAD SI SVINJSKI NADZORNIK: Šešelj iskritikovao našu teniserku zbog udaje za Bastijana Švajnštajgera

Foto: Profimedia/Xposurephotos Foto: Profimedia/Xposurephotos

Psiholozi kao razlog za ovakvu netrpeljivost prema gospođi Švajnštajger vide u kompleksu niže vrednosti, nepraštanju uspeha žena, ksenofobičnosti i želji da se unizi osoba koja je nešto postigla.

Klinički psiholog Aleksandra Janković kaže da se za uspešnu ženu i dalje vezuju brojne predrasude.

Printskrin: Youtube/bosko bokica Printskrin: Youtube/bosko bokica

- Žena bi prema tim projekcijama trebalo da bude prateća inteligencija i logistika za "kvalitetenog muškarca" i nikako ne sme da bude previše uspešna i sposobna. Mi imamo taj običaj da javne ličnosti svojatamo, ona je za nas heroina, volimo je, lepa je i dobar sportista, a kad je već tako, onda mora da ostane u Srbiji - obasnila je ona ukratko.

Psiholog Aleksandar Šibul kaže da je glavni problem zavist. 

- Mi kao narod nemamo potrebu da damo podršku nekom na putu ka uspehu. Umesto da se trudimo da sami budemo bolji i da se bavimo sobom, mi se okrećemo ka drugom i svoje nezadovoljstvo i bes iskaljujemo na tu osobu. Takvo olakšanje je neka vrsta kompenzacije za to što smo pasivni i ne radimo ništa sa svojim životima. Imamo kompleks niže vrednosti, zatvoreni smo i ksenofobični, tako da je Nemac Švajnštajger idealan kandidat za naše frustracije - rekao je Šibul.

Ptinskrin: Youtube/Život sa Aromom Ptinskrin: Youtube/Život sa Aromom

Psihoterapeut Zoran Milivojević navodi da je takva reakcija na Anino venčanje primitivna, ali da se oni koji je pežorativno komentarišu, osećaju izdano, napušteno i odbačeno i sada žele da i nju malo boli. Zato žele da je ponize.

- Ana Ivanović je lepa žena, brend u belom sportu i seksualna fanatazija mnogih muškaraca. Sad kad se udala, odnosna "dala u", promenila je prezime, a samim tim i identitet. Više nije naša. Ti obožavaoci kao da osećaju da ih je izdala, i sada su spremni na osvetu - zaključio je Milivojević.

Video o svim detaaljima sa njihovog venčanja pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Video: Sastanak Vučića sa Fon der Lajen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VeraM

    13. jul 2016 | 22:18

    Neka umuknu svi vala nikoga ne diraju neka se žena uda za koga hoce. Šta mu fali. Nek joj je srećan brak

  • MANEŠTANI

    13. jul 2016 | 21:56

    LOGIČNO JE DA ŽENA KAD SE UDAJE UZIMA MUŽEVO PREZIME, VENČAVA SE U NJEGOVOJ CRKVI, ALI TO NE ZNAČI DA SE PREKRSTILA, JER PREKRŠTAVANJE JE GREH I KOD PRAVOSLAVACA I KATOLIKA. NE VIDIM ŠTA JE ANA LOŠE URADILA DA JE PLJUJU. I GOSPODIN ŠEŠELJ IZGLEDA DA NEMA PAMETNIJA POSLA NEGO DA SE BAVI ANOM IVANOVIĆ. LJUBAV NE ZNA ZA NACIJU RELIGIJU, ONA DOLAZI IZ SRCA A NE IZ PAMETI. ZATO PODRŠKA NAŠOJ ANI, JER ONA JE NAŠA MA KAKO SE PREZIVALA I SA KIM ŽIVELA ONA JE "SRPKINJICA NAŠA MALA".

  • MaJasta

    13. jul 2016 | 21:40

    Ako se udala, svu srecu im zelim♥♥♥....a ljudima kojima smeta zelim da se zamisle I nadju nekog sebi:-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA