≫ 

OBNOVLJEN VOZNI PARK: Stiglo 10 novih modernih autobusa za Novosađane! (FOTO)

Svi novokupljeni autobusi su niskopodni, klimatizovani i imaju ugrađene platforme za olakšan ulazak osobama sa invaliditetom. Osim prevoza osoba u invalidskim kolicima autobusi sa ugrađenom rampom omogućavaju neometan ulazak, prevoz i izlazak svih onih koji koriste neku vrstu pomagala

  • 0

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i član Gradskog veća za saobraćaj i puteve Aleksandar Kravić posetili su Javno gradsko saobraćajno preduzeće "Novi Sad" kojem je isporučeno 10 zglobnih autobusa, čime je nastavljena intenzivna obnova voznog parka. Promociji novih autobusa prisustvovali su i predsednik Skupštine grada Zdravko Jelušić, generalni direktor "Ikarbusa" Aleksandar Vićentić, regionalni menadžer "Inteza lizinga" Bojan Erak i direktor JGSP "Novi Sad" Milan Stanivuković.

KRIJU UŽASNU TAJNU: Evo zašto su sedišta u autobusima uvek šarena! (VIDEO)

- Kao što je i najavljeno početkom ove godine, JGSP "Novi Sad" nastavlja sa kupovinom novih vozila kako bi javni prevoz u Novom Sadu bio najefikasniji, najekonomičniji i pre svega udoban i podoban za naše sugrađane, korisnike javnog prevoza. Posle više od decenije JGSP "Novi Sad" kupilo je nove zglobne autobuse i drago mi je što će Novosađani veoma brzo imati na ulicama najnovije i najmodernije autobuse proizvedene u Srbiji. Uskoro stiže i devet novih solo autobusa, što znači da je u poslednjih 18 meseci JGSP "Novi Sad" kupilo 35 novih autobusa, kako podrškom iz kapitalnih subvencija grada, tako i svojim poslovanjem – rekao je gradonačelnik Miloš Vučević i zahvalio se domaćoj kompaniji "Ikarbus" koja je u roku isporučila autobuse JGSP "Novi Sad".

Foto: novisad.rs Foto: novisad.rs

GRADSKI AUTOBUS U PLAMENU: Vatrogasci se u uskoj beogradskoj ulici bore sa stihijom (VIDEO)

Svi novokupljeni autobusi su niskopodni, klimatizovani i imaju ugrađene platforme za olakšan ulazak osobama sa invaliditetom. Osim prevoza osoba u invalidskim kolicima autobusi sa ugrađenom rampom omogućavaju neometan ulazak, prevoz i izlazak svih onih koji koriste neku vrstu pomagala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA