UHAPŠEN SRBIN U AUSTRIJI: Izbacio prostitutku iz automobila u pokretu

 
  • 1

Mladić je pokupio 24-godišnu Mađaricu koja se nudila vozačima na putu. Rekao joj je da želi seks, ali kada je devojka ušla u automobil, postao je agresivan prema njoj

Državljanin Srbije star 25 godina uhapšen je u Inzbruku, gradu u zapadnom delu Austrije, zbog napada na dve žene u roku od jednog sata.

Kako prenose lokalni mediji, obe su bile prostitutke, a jednu od njih je i izbacio iz automobila, i to dok su bili u pokretu, prenosi Alo!

Krajem juna, ovaj mladić je pokupio 24-godišnu Mađaricu koja se nudila vozačima na putu. Rekao joj je da želi seks, ali kada je devojka ušla u automobil, postao je agresivan prema njoj, prenosi Alo.

Mađarica je tražila da zaustavi vozilo kako bi izašla, ali je on to odbijao. Iskoristila je priliku da pobegne kada je stao zbog crvenog svetla na semaforu.

Međutim, dok je ona izlazila, on je namerno dodao gas, pa je pala na zemlju i zaradila modrice i ogrebotine.

Samo sat nakon što je ova prostitutka uspela da pobegne iz njegovog automobila, mladić iz Srbije pokupio je drugu prostitutku, takođe iz Mađarske.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- I nju je namamio u auto i potom krenuo u istom pravcu kao i sat ranije. Njoj je rekao da želi da je odveze u svoj stan - piše portal “Tirol”.

Devojka je, međutim, primetila da se mladić čudno ponaša, pa je pokušala da izađe i otvorila vrata sa suvozačeve strane. Napasnik je tada dodao gas, zgrabio njenu torbicu, a nju izgurao na ulicu! Lekari su devojci konstatovali brojne povrede i ogrebotine, ali srećom bez težih posledica.

- Nakon prvobitnog negiranja, osumnjičeni je priznao oba napada. Kao motiv je naveo finansijske teškoće - saopštila je lokalna policija i dodala da je napasnik pritvoren u Inzbruku.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djoka

    8. jul 2016 | 12:38

    Zašto ne napišete da se radi o šiptaru ? Srbija prodaje šiptarima pasoše, a ovi onda kao drzavljani Srbije grade sliku o nama svojim kriminalnim i šizofrenim delima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA