DIJANU SAM UPOZNALA U MANASTIRU, IMALE SMO ZAJEDNIČKU MUKU: Ispovest devojke koja je bila svedok masakra

 
 ≫ 
  • 16

Dijanu je, kako kaže, upoznala pre dve i po godine

Milica Živanov iz Žitišta otkrila je za Telegraf kako je upoznala tragično ubijenu Dijanu, kao i šta se dešavalo dok je trajala smrtonosna pucnjava u ovom malom banatskom mestu.

STEFANOVIĆ OTKRIO ZASTRAŠUJUĆI PODATAK: Ubica iz Žitišta posedovao još jednu pušku i municiju

- Noćna mora... još uvek ne mogu da verujem! Svi smo bili veseli kad je počelo da puca... komentarisali smo da bacaju petarde i nastavili da pevamo. U trenutku ljudi su počeli da beže kao mravi iz mravinjaka, prestala je muzika i čuli su se samo krici... pobegli smo sa lica mesta, brat, snajka, moja ćerka i ja, glavom bez obzira... još uvek sam u šoku i pod sedativima... Najgore što od svega, danas sam saznala da je ubijena, Dijana Zlatić, mlada žena koju sam lično znala - ispričala je i dalje u šoku ova mlada žena iz Žitišta.

ISPOVEST JUNAKA KOJI JE SAVLADAO UBICU IZ ŽITIŠTA: Pre krvavog pira rukovao sam se sa njim! (FOTO) (VIDEO)

Dijanu je, kako kaže, upoznala pre dve i po godine.

- Išle smo u obilazak Fruškogorskih manastira preko društva za borbu protiv šećerne bolesti! Dijana je bila dijabetičar, na insulinu, kao i ja! Nisam je poznavala i nikad posle tog dana nisam videla, niti sam čula nešto o njoj, ostala mi je samo uspomena na taj dan i prelepo popodne koje smo provele zajedno - iskrena je Milica.

Foto: Facebook/Milica Zivanov Foto: Facebook/Milica Zivanov

I ona je načula da je ljubomora glavni motiv stravičnog masakra o kome priča ceo svet.

CEO SVET IZVEŠTAVA O MASAKRU U ŽITIŠTU: Udarna vest u svim vodećim medijima (FOTO)

- Dobro pitanje, ZAŠTO? I ja sam načula iz medija da je ljubomora posredi! O tome ne želim ni da komentarišem, prolazim kroz isto, sa bivšim mužem! Porodično nasilje treba ozbiljnije shvatiti i reagovati na vreme - iskrena je ova žena koja je na kraju zaključila kako se iskreno nada da se ovakva tragedija neće ponoviti a porodicama nastradalih uputila najiskrenije saučešće.

(Telegraf.rs)

Video: Sin glumačke legende najavio snimanje: Uskoro film o Bati Živojinoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GORAN.SRB

    2. jul 2016 | 23:09

    srbijo i srbi drzavo narode Treba ukinuti onu prljavu FARMU pokvari se i M i Z.. i malo i veliko pokvari se sve od farme

  • Mama

    3. jul 2016 | 00:15

    Moj otac je bez razloga ljubomoran i psihicki ubija moju majku vec godinama...I svi strepimo glupost da ne napravi...i niko mu nista ne moze ,kazu dok ne napravi nesto....Eto tako i ovaj...Sad je napravio aj da vidimo sta ce sad da mu bude...

  • Tako

    2. jul 2016 | 23:28

    "Ispricala mlada zena"....bila sa cerkom u 2h u kaficu. Sta je ovo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA