Pozorišna akcija u autobusu "Ne/Vidljivi Grad"

 
  • 0

Ovaj projekat je, kroz inovativan i inspirativan pristup povezivanju različitosti konstantno rastao u prošloj deceniji povezujući gradove u Srbiji, ali šireći ideju tolerancije i kroz čitavu Evropu

DAH Teatar je posvetio 10 godina izgradnji mira i povezivanju različitih kultura, nacionalnosti i marginalizovanih grupa kroz projekat "Ne/Vidljivi grad".

Podržite mlade crtače grafita da OSLIKAJU SVE ŠKOLE NA NOVOM BEOGRADU!

Ovaj projekat je, kroz inovativan i inspirativan pristup povezivanju različitosti (kroz interaktivnu predstavu izvedenu u autobusu koji povezuje kulturološki različite delove grada) konstantno rastao u prošloj deceniji povezujući gradove u Srbiji, ali šireći ideju tolerancije i kroz čitavu Evropu.

Foto: DAH Teatar Foto: DAH Teatar

Osnovni cilj projekta "Ne/Vidljivi Grad" je da multietničku strukturu gradova u Srbiji i bogatstvo različitih etničkih kultura učini vidljivom. Da ono što postoji i deo je naše kulture već vekovima, a postalo je skriveno, otkrijemo ponovo.

Foto: DAH Teatar Foto: DAH Teatar
Foto: DAH Teatar Foto: DAH Teatar
Foto: DAH Teatar Foto: DAH Teatar

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA