POSTANITE EKSPERT U BIRANJU PARADAJZA: Treba da bude naboran oko peteljke, da miriše i... (FOTO)

Komentari

  • Analitičar

    29. jun 2016 | 21:57

    Kralj paradajza je francuski jabučar Sen pjer,ukusan,aromatičan sipkave strukture i bez kočanjke.problem je što posle berbe posle dva tri dana naglo omekša,trebagabrati u fazižuto-crveno i izdržaće i petdananepodnositransport.Hibridi traju i deset dana na tezgi,bez hladnjače,tvrdi is kočanjkom,plastikaneri sugrađenim ribljim genom,radi bolje otpornosti naniže temperature,daklem GMOJedinoje hibridDžersipribližan jabučaaru,alije seme skupo tega proizvođačiizbegavaju

  • Duki st.

    29. jun 2016 | 21:22

    Dugo sam prolazio skoro svakodnevno, kroz jedno selo. Rekoh baki ispred kuće. Prodavala je povrće i voće. Ja bih vam dao dvostruku cenu. Za paradajs koji i vi u kući jedete. Ne treba. Reče. Po istoj ceni će biti. Samo mene tražite. I tako bi do rane jeseni. A onda mi reče jednog dana. Nemamo više nažalost. Samo imamo onaj iz njive....

  • Duki st.

    29. jun 2016 | 21:17

    Uzalud. Uzalud . Uzalud. Prskaju ga hemijom do oktobra. Za brzo sazrevanje. O periodu i količini otrovçine niko od paora nema pojma Na kraju urade sa "totalom" oberu i prodaju. Lep crven. Kada ga presečeš kao tikva. O ukusu i mirisu da ne govorimo. .

  • op

    29. jun 2016 | 21:09

    ja biram samo sitan i ne mogu da pogrešim.

  • Jovan Deribaba

    29. jun 2016 | 20:41

    Dok smo mi Srbi uzgajali paradajz drugi su živeli u neznanju. To mora isto da se kaže.

  • Jale

    29. jun 2016 | 20:12

    Paradajz ne mirise vec godinama tako da potraga je uzalud!

    • 29. jun 2016 | 21:11

      Gaga

      @Jale

      I, ne samo paradajz, već i paprike, krompir, ostalo povrće i voće, niti mirišu, niti imaju ukus koji su, nekada imali

  • Aleksandar

    29. jun 2016 | 18:47

    dobra baba na slici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA