POSTANITE EKSPERT U BIRANJU PARADAJZA: Treba da bude naboran oko peteljke, da miriše i... (FOTO)

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Aleksandar
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Analitičar

    29. jun 2016 | 21:57

    Kralj paradajza je francuski jabučar Sen pjer,ukusan,aromatičan sipkave strukture i bez kočanjke.problem je što posle berbe posle dva tri dana naglo omekša,trebagabrati u fazižuto-crveno i izdržaće i petdananepodnositransport.Hibridi traju i deset dana na tezgi,bez hladnjače,tvrdi is kočanjkom,plastikaneri sugrađenim ribljim genom,radi bolje otpornosti naniže temperature,daklem GMOJedinoje hibridDžersipribližan jabučaaru,alije seme skupo tega proizvođačiizbegavaju

  • Duki st.

    29. jun 2016 | 21:22

    Dugo sam prolazio skoro svakodnevno, kroz jedno selo. Rekoh baki ispred kuće. Prodavala je povrće i voće. Ja bih vam dao dvostruku cenu. Za paradajs koji i vi u kući jedete. Ne treba. Reče. Po istoj ceni će biti. Samo mene tražite. I tako bi do rane jeseni. A onda mi reče jednog dana. Nemamo više nažalost. Samo imamo onaj iz njive....

  • Duki st.

    29. jun 2016 | 21:17

    Uzalud. Uzalud . Uzalud. Prskaju ga hemijom do oktobra. Za brzo sazrevanje. O periodu i količini otrovçine niko od paora nema pojma Na kraju urade sa "totalom" oberu i prodaju. Lep crven. Kada ga presečeš kao tikva. O ukusu i mirisu da ne govorimo. .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA