Imala je samo 12 godina kada je napisala pismo budućoj sebi, ali nikada nije stigla da ga pročita (VIDEO)

 
  • 2

Tejlor se upala pluća iskomplikovala, te je preminula, ali je za sobom ostavila pismo koje je duboko dirnulo njene roditelje. Zato su rešili da ga podele sa svima

Tim i Meri Elen Smit izgubili su ono najdragocenije u životu, svoju 12-godišnju ćerku, nakon čega su ostali skrhani. Malena Tejlor je umrla zbog komplikacije sa plućima, a za sobom je ostavila pismo koje je nasmejalo njene roditelje u najtežem trenutku.

NIKO TI NIŠTA NE DUGUJE: Otac je ćerki napisao pismo koje će pamtiti ceo život!

Tejlor je pismo namenila sebi, ali je uslov bio da ga otvori tek sa 22 godine.

Prenosimo vam pismo u celosti:

"Draga Tejlor,

Kako život? Život je prilično jednostavan za sada (10 godina u prošlosti). Čestitam na završenoj srednjoj školi! Znam da je tebi to zakasnela čestitka, ali meni je uranjena. Jesmo li upisale fakultet? Ako nismo, potpuno razumem, imamo dobar razlog.

Foto: hosannafellowship.org Foto: hosannafellowship.org

Ne zaboravi da je Alanu danas 11. rođendan! Čoveče, već 11.? U moje vreme je imao samo godinu dana! Nažalost, propustila sam njegov prvi rođendan jer sam bila u drugom gradu.

Jesi li proputovala? Jesi li letela avionom? Da li se emituje i dalje "Doktor Ko" na televiziji? Ako ne, na kojoj regeneraciji su na kraju završili? Definitivno moraš da pogledaš koju epizodu, ali tek nakon što pročitaš pismo, moraš pročitati sve svoje mudrosti!

Foto: hosannafellowship.org Foto: hosannafellowship.org

Imaš li svoj stan? Ako si na faksu, šta studiraš? Za sada želim da budem advokat.

Mislim da ću da prodam svoj Ajped i kupim Ajped mini. Ne zaboravi da kažeš svojoj deci da si starija od tableta! U prilogu je i crtež Ajpeda da im možeš da im pokažeš.

Mislim da je to sve. I zapamti, prošlo je 10 godina otkako sam napisala ovo. Stvari su se dogodile, dobre i loše. To je život, samo moraš biti ustrajna.

Srdačno, Tejlor Smit"

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: Predivna priča o spasavanju zaštićene i ugrožene vrste: "Vrtela se kao vitez Koja nasred puta"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA