OVAKO JE MANDA GOVORIO O SMRTI KOLEGA: Ovaj svet je pun stresa, treba nam ventil (VIDEO)

 
  • 1

Na pitanje voditelja kako komentariše odlazak svojih kolega, glumačkih legendi, Manda je dao kratak i upečatljiv odgovor

U kratkom vremenskom roku domaća glumačka scena ostala je uskraćena za filmske i pozorišne veličine kakvi su Dragan Gaga Nikolić, Velimir Bata Živojinović, Marinko Madžgalj i Milorad Mandić Manda!

(VIDEO) Tužna godina za srpski film

Poslednji u nizu veličanstvenih glumaca, uz koje smo se smejali, plakali, odrastali i učili njihove replike napamet, a koji nas je juče napustio, jeste Manda. On se iznenada srušio na sceni teatra "Vuk Stefanović Karadžić" u toku predstave decu u kojoj je igrao Kapetana Kuku.

OTIŠAO JE BEZ POSLEDNJEG APLAUZA PUBLIKE: Mandino telo izneto iz pozorišta (VIDEO)

U medijima se nagađalo šta je uzrok njegove iznenadne smrti, ali jedan video iz televizijske emisije u kojoj je nedavno gostovao možda će da reši dilemu.

OVOG PUTA SRCE NIJE IZDRŽALO: Manda je umro zbog ovog zdravstvenog problema?

Naime, na pitanje voditelja kako komentariše odlazak svojih kolega, glumačkih legendi, Manda je dao kratak i upečatljiv odgovor.

- Ovaj naš svet je pun stresa. Ako se ne šalimo, ako ne budemo napravili bilo kakav ventil na temu da se malo nasmejemo, bojim se da će još brže odlaziti cela ova naša branša - rekao je naš legendarni glumac.

BOG PRAVI SVOJE POZORIŠTE: Tužan kraj večitog dečaka nebesko plavih očiju - prerani odlazak velikog Mande (FOTO) (VIDEO)

Čitav video pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • one man

    16. jun 2016 | 16:04

    Da se najezis sta je covek rekao "nisu vazne ni god vec je vazno da su velicine zato ih i zove bog gore "!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA