PRINCEZA KATARINA UŽIVO NA CNN: Pomoći ću da deca migranti imaju krov nad glavom (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 11

Zahvaljujućii humanitarnoj organizaciji Lajflajn, čiji je ona pokrovitelj, problem napuštene dece, bez krova nad glavom, u ovom momentu raštrkane širom Grčke, biti delimično rešen

Princeza Katarina, pokrovitelj humanitarne organizacije Lajflajn, sinoć je gostovala na CNN-u i tom prilikom istakla da će uz pomoć organizacije problem napuštene dece biti delimično rešen.

- Hiljade izbeglih mališana koje su roditelji iz ratom zahvaćenih područja same poslali u Grčku vape za pomoć - ukazala je Nj. k. v. princeza Katarina u sinoćnjem intervjuu uživo na CNN.

Hiljade tinejdžera, ali i maloletnika i beba roditelji su u prethodnoj godini pokušali da spasu iz vihora rata poslavši ih brodovima na otvoreno more, objasnila je princeza Katarina za CNN i dodala da ih je više od 1.500 registrovano u Grčkoj samo u prva četiri meseca 2016.

Princeza Katarina apelovala je na druge organizacije i države da se uključe u rešavanje dečje humanitarne katastrofe.

Prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina obišli su u sredu Crkvu Svetog Save u Njujorku, koja je izgorela u požaru pre mesec dana.

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbin

    11. jun 2016 | 10:37

    Princezo draga imas po Srbiji mnogo nase dece koja su gladna zedna i bez krova pa ne radite nista po tom pitanju,pustite nas tog marketinga vaseg

  • Mia

    11. jun 2016 | 10:27

    Prvo pomozi samoj sebi da plaćaš komunalije državi u kojoj živiš i na čiji račun živiš.

  • ATIMUS

    11. jun 2016 | 10:33

    Princezo obezbedi krov migrantima u tvojoj grckoj...ostavi Srbiju na miru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA