Poslovni i ekonomski odnosi Izraela i Republike Srbije razvijaju se velikom brzinom! (FOTO)

 
  • 0

Kao visoki predstavnik Narodne skupštine, gospodin Marinković je imao čast da se obrati zvanicama i zvanično otvori seminar. Potpredsednik je u svom govoru izrazio veliku privaženost jačanju srpsko-izraelskih odnosa i istakao je da će Srbi i Jevreji zauvek ostati prijatelji

Potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije prof. dr Vladimir Marinković učestvovao je danas na poljoprivrednom seminaru koji je organizovan od strane Izraelske Privredne Asocijacije u Srbiji.

ŠEF MISIJE MMF: Nema uslova za povećanje plata i penzija

Kao visoki predstavnik Narodne skupštine, gospodin Marinković je imao čast da se obrati zvanicama i zvanično otvori seminar. Potpredsednik je u svom govoru izrazio veliku privaženost jačanju srpsko-izraelskih odnosa i istakao je da će Srbi i Jevreji zauvek ostati prijatelji.

- Poslovni i ekonomski odnosi Izraela i Republike Srbije nastavljaju da se razvijaju velikom brzinom i budite sigurni da će Narodna skupština Republike Srbije nastaviti da podržava sve institucije i kompanije koje aktivno rade na unapređenju ekonomskih veza između naših država.“ – saopštio je prof. dr Marinković.

Foto: Promo Foto: Promo

Nikola i Marija su #mladiheroji za koje granice ne postoje (FOTO)

- Ekonomska saradnja Srbije i Izraela se mora graditi obostrano, temeljno i uz punu podršku svih državnih institucija. Republika Srbija i njene institucije će biti pouzdan partner i daće svoju podršku, a isto smo tako uvereni da možemo računati na naše dobre prijatelje iz Tel Aviva da urade isto – dodao je potpredsednik.

Foto: Promo Foto: Promo

Gospodin Marinković se takođe osvrnuo na poljoprivredni potencijal naše zemlje i primetio je da Srbija ne koristi svoje resurse koliko bi trebalo. On je apelovao na sve pojedince i kompanije uključene u ovu delatnost da pruže svoj maksimum kako bismo Srbiju svi zajedno ekonomski pokrenuli zato što bez rasta srpske poljoprivrede nema ni rasta srpske ekonomije.

U borskoj topionici proizvedeno PET MILIONA tona katodnog bakra!

Foto: Promo Foto: Promo

Nakon gospodina Marinkovića gostima su se obratili i gospodin Zoran Stojković, direktor Izvršnog odbora aerodroma Nikola Tesla i direktor Izraelske Privredne Asocijacije u Srbiji, ekonomska savetnica iz Ambasade Izraela u Beogradu, kao i beogradski Rabin gospodin Isak Asiel.

Nakon toga seminar je otpočeo i predstavnici nekoliko velikih poljoprivrednih kompanija su održali svoje prezentacije.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA