POSLE DVA I PO DANA, PRONAĐENA STARICA KOJU JE TRAŽILA CELA SRBIJA: Zalutala u šumi dok je brala jagode!

 
  • 1

Baka koja je otišla da bere jagode, posle dva i po dana potrage, pronađena je iznemogla kako leži uz šumski puteljak, pet kilometara od kuće

Starica (84) iz Lunovog Sela, koja je zalutala u šumi, pronađena je posle dva i po dana potrage na području Lužničke doline kod Užica.

Baka je, kako piše Alo, otišla ujutro od kuće da bere šumske jagode. Kako se u dogledno vreme nije pojavila u domaćinstvu, njena familija i komšije dali su se u pretragu terena, a zatim su alarmirani policija i Gorska služba spasavanja iz Požege.

OVO JE BAKA IZ SURDULICE KOJA JE PREŽIVELA NAPAD KRVNIKA: Othranila sam ga, a on je hteo da nas pokolje!

Češljanje nepristupačnog terena ni posle dva dana traganja nije dalo rezultate. Iz sata u sat, s obzirom na njene godine, gasila se nada da će starica preživeti, procene su bile da najduže može izdržati 72 sata od trenutka nestanka.

PRONAĐENA JOVANA (13) IZ ŽELEZNIKA: Kada su javili da je nestala, cela Srbija se digla na noge!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pukom srećom, u predvečerje, par sati nego što će je zateći treća noć u šumi, možda i poslednja u životu, baka je pronađena kako leži uz šumski puteljak. Iznemoglu, pet kilometara od kuće u kojoj živi, našla ju je žena koja se vraćala sa posla.

(Telegraf.rs)

Video: Predstavljeno prvo kolo Izabranih dela Svetislava Basare na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • starica

    9. jun 2016 | 18:26

    U tim godinama se ne udaljava daleko od kuce. Ipak je imala srece pa moze jos da uziva na ovom svetu a sumske jagodice moze neko drugi da joj nabere i ucini nesto dobro za ovu zenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA