TRI METKA U NAPADAČA: Stravičan snimak na kojem policajac puca u čoveka koji je napravio MASAKR U TEL AVIVU (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

 
 ≫ 
  • 17

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujuć snimak na kome policajac ulazi u finalni obračun sa ljudima koji su napravili opštu pometnju u centru izraelske prestonice

Kako javljaju mediji, najmanje troje je poginulo, i još nekoliko ranjeno, u nasumičnoj uličnoj pucnjavi u Tel Avivu, saopštila je izraelska policija. Povređeni su u veoma teškom stanju.

Pucnjava u Tel Avivu, vlada opšti haos: DVA JEVREJINA UBILI JEDNU, RANILI OSAM OSOBA! (FOTO) (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujuć snimak na kome policajac ulazi u finalni obračun sa ljudima koji su napravili opštu pometnju u centru izraelske prestonice.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: Rezverve krvi i dalje smanjene: Humanitarna kampanja dobrovoljnog davanja krvi "Karavan ljubavi"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovi

    8. jun 2016 | 22:12

    Šta je ovde stravično kad se ništa ne vidi osim što on puca u daljinu

  • branko

    8. jun 2016 | 23:54

    a sto je stravican snimak, pa normalno je da ce da ga otrese, pa i da dodje nekim slucajem, a ne moze da dodje do sudije, jer bezbednosne sluzbe u izraelu imaju obavezu da likvidiraju teroristu, ne bi mu dali nanogicu ili kucni pritvor, nego bi prebacivao pesak u pustinji sa gomile na gomilu, bravo za reakciju bezbednosnih sluzbi

  • Predator

    8. jun 2016 | 22:45

    Ne vidoh da je nekog ubio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA