UŽAS U NIŠU: Auto pokosio devojku (19) na pešačkom prelazu

 
  • 8

Nezgoda se desila nedaleko od kružnog toka na Trošarini a devojka je odmah prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu

Nišlijka D.J. (19) povređena je danas oko 8.30 časova na Bulevaru Cara Konstantina u Nišu kada je na nju, dok je prelazila ulicu na obeleženom prelazu, naleteo "golf 3“ kojim je upravljao D.K. (67) iz Niša.

FILMSKO HAPŠENJE NA SRPSKOJ CARINI: Čuli ljudsko zapomaganje iz prikolice, a onda je nastao HAOS! (FOTO)

Nezgoda se desila nedaleko od kružnog toka na Trošarini a devojka je odmah prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu gde je konstatovano da je na sreću samo lakše povređena, prenosi Blic.

Nakon pregleda i ukazane pomoći, puštena je na kućno lečenje.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нишлија

    7. jun 2016 | 22:50

    Овде се не зна ко мање поштује саобраћајне знакове- пешаци, бициклисти или возачи. Саобраћајна култура- нула! А полиције нигде. Не знам зашта уопште и примају плату. Примера хаоса у саобраћају има безброј. Нпр. паркирање у десној траци у Књажевачкој, хаос у ул. Ђуке Динић ( код велике пијаце) , а да не спомињем неосветљене тракторе и бицикле у околини и опасне ударне рупе на непрегледним кривинама које многи обилазе прелазећи на леву страну итд. Као да живимо на дивљем западу! Примера колико хоћеш, а решења ни на видику. Државо,ако те има, уради нешто!

  • Dabo

    7. jun 2016 | 21:31

    Od Subotice do Vranja nigde se ne postuje pesacki prelaz od strane vozaca. Pre 5 godina je donet taj novi zakon za zastitu pesaka a policija ne kontrolise te opasne prekrsaje,vec nas kaznjavaju zbog ne vezanog pojasa pri brzini od 40km na sat u naselju ili zbog isteka roka prve pomoci.Apelujem na organe da preuzmu nesto i na samim selima da se rigoroznim kaznama nauci prvenstvo pesaka na obelezenom prelaznom mestu.

  • Tesla

    7. jun 2016 | 20:54

    Jos nista lepo nisam cuo vec nekoliko godina iz tog grada, nevaspitanje I drskost su svakidasnjica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA