≫ 

MEDIC WEST - DIVAN GEST: Besplatan prevoz do fizioterapeuta

Svi koji ispunjavaju uslove za besplatanu pomoć u transportu i prevozu, mogu se javiti na broj telefona 011-3691-982

  • 0

Dom zdravlja "West Medic" organizovao je za teže pokretne osobe besplatnu akciju koja obuhvata pomoć i prevoz pacijenta do ove zdravstvene ustanove, a nakon završenih pregleda i terapija, i povratak kući. 

Beograđanka Nada T. bila je zatečena kada je pozvala Dom zdravlja da zakaže fizikalnu terapiju i kada joj je ženska osoba sa druge strane žice pitala treba li joj prevoz. Besplatan.

- Pozvala sam "West Medic" da bih proverila kada imaju slobodne termine za fizikalnu terapiju kako bi organizovale rođake da me prevezu. Ljubazna ženska osoba počela je da mi diktira termine, a kada sam joj se zahvalila, pitala me je koji mi odgovaram. Rekla sam joj da moram da se konsultujem sa rođacima i vidim kada mogu da me prevezu. Na to mi je ona rekla: "Za tim nema potrebe. Doći će naš tim i prevesti vas, i vratiti kući.". Pitala sam koliko to košta. Nisam verovala kada mi je rekla da je ta usluga besplatna - priča Nada za Telegraf.

Ona dodaje da i druge ustanove imaju prevoz, ali da se on plaća.

- To je za mene neprihvatljivo. Moja plata je mala da bih u jednom pravcu plaćala 2.500 dinara. A ako mi treba pomoć tehničara za to mi je potrebno još sigurno 1.000. Ovo mi sad dobro dođe - kaže ova Beograđanka.

Foto: sfexaminer.com Foto: sfexaminer.com

Specijalista fizikalne terapije i rehabilitacije u Doma zdravlja "West Medic" dr Marina Nikolić objasnila je da su oni ovu akciju pripremili svesni problema osoba koje se teško kreću.

NAJBOLJI STRUČNJACI OD SADA BRINU O VAMA: Otvoren Dom zdravlja "WEST MEDIC"!

Naša kuća je potpuno svesna da veliki broj pacijenata ima problem da dođe do fizikalne terapije, do doma zdravlja ili u bilo koju zdravstvenu ustanovu. Ne može fizioterapeut da dođe kući i da to reši. Moramo imati dobru, savremenu aparaturu, dobru salu za vežbanje, dobre fizioterapeute a sve je to najčešće u nekoj ustanovi a odlazak u ustanovu je težak. Postoje osobe koje ne mogu tako lako da dođu ni do taksija a komšiluk nije taj koji će stalno da pomogne. Naša kuća zbog toga je pokušala da olakša tim ljudima. Da dođemo po pacijenta, da pošaljemo našeg fizioterapeuta koji će na jedan, apsolutno, siguran način da mu pomogne da izađe iz svog stana, siđe niz stepenice, dođe do nas, odradi fizikalnu terapiju i vrati se kući na isto tako siguran način - objašnjava dr Nikolić.

Najsavremenije metode kiropraktike od sada i kod nas

Promo: Dom zdravlja "West Medic" Promo: Dom zdravlja "West Medic"

Na ovaj način "West Medic" nastavlja sa društveno-odgovornim akcijama, a program ove  obuhvata - besplatnu pomoć i prevoz pacijenta do Doma zdravlja "west Medic", organizovanje svih potrebnih pregleda i terapija koji se plaćaju, i besplatan povratak kući.

Svi koji ispunjavaju uslove za besplatanu pomoć u transportu i prevozu, mogu se javiti na broj telefona 011-3691-982.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA