"Teslin vremeplov" u centru Novog Sada (FOTO)

 
 ≫ 
  • 0

"Teslin vremeplov" kroz inspirativnu priču o Teslinom životu i izumiteljskom radu predstavlja neobičan spoj umetnosti i savremene tehnologije. Audio-vizuelni spektakl, otkriva zanimljivosti iz života pronalazača koji je u velikoj meri uticao na kvalitet života i bez čijih naučnih otkrića današnja tehnologija ne bi bila moguća

Povodom obeležavanja 160 godina od rođenja našeg slavnog naučnika, umetnički projekat kompanije Telekom Srbija, "Teslin vremeplov" predstavljen je i u Novom Sadu.

Teslin vremeplov putuje u Novi Sad (FOTO)

Na fasadi Vladičanskog dvora u Zmaj Jovinoj ulici na inovativan i kreativan način, putem spektakularne 4D projekcije, prikazana su najznačajnija dela i slike iz života Nikole Tesle.

Ovaj Srbin je učinio da SRPSKI SVECI na čelu sa CAROM DUŠANOM ožive nasred ulice! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Promo Foto: Promo

- Kompanija Telekom Srbija je projektom "Teslin vremeplov" želela da oda zahvalnost našem velikom pronalazaču koji je bio i počasni građanin Novog Sada. Kako Teslin život, zajedno sa njegovim genijalnim pronalascima, predstavlja stalan izvor inspiracije mnogim naučnicima, Telekom Srbija je svojim inovativnim projektom nastavio da pruža podršku promociji nauke i njenom razvoju. Jedinstveni multimedijalni događaj „Teslin vremeplov“ predstavlja idealnu priliku da se podsetimo mnogobrojnih dela koja nam je nesebično ostavio u nasleđe, pogotovo u oblasti savremenih komunikacija - izjavila je Marija Bošković, direktorka Sektora za PR Telekoma Srbija.

NAJLEPŠE SRPSKE SVETINJE NA JEDNOM MESTU: Pravoslavne lepote koje svet nije video! (FOTO)

Foto: Promo Foto: Promo

"Teslin vremeplov" kroz inspirativnu priču o Teslinom životu i izumiteljskom radu predstavlja neobičan spoj umetnosti i savremene tehnologije. Audio-vizuelni spektakl, otkriva zanimljivosti iz života pronalazača koji je u velikoj meri uticao na kvalitet života i bez čijih naučnih otkrića današnja tehnologija ne bi bila moguća.

Foto: Promo Foto: Promo

Dodatne projekcije „Teslinog vremeplova“ u Novom Sadu održaće se u nedelju i ponedeljak, 29. i 30. maja, od 21 do 23 časa, dok će u junu ovaj projekat nastaviti svoje putovanje u Nišu.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA