POSLE "KRVAVOG PIRA" NA STUDENTSKOJ EKSKURZIJI, student izboden na kruzeru U SREDU STIŽE KUĆI

 
  • 2

Na žurki, koja je bila na palubi broda, uz dosta popijenog alkohola, došlo je do sukoba zbog devojke, jer su joj neki studenti navodno dobacivali. U sukobu koji je usledio, Aleksandar je dohvatio nož

Student Ekonomskog fakulteta iz Kragujevca Jovan Spasić oporavlja se u bolnici u Rimu, od povreda nožem koje mu je zadao Kruševljanin Aleksandar S. tokom tuče studenata na apsolventskoj ekskurziji. Do sukoba i tuče među studentima došlo je tokom žurke na palubi kruzera koji je iz Barselone plovio prema Rimu, a svemu je izgleda "kumovao" alkohol.

IZBODENI JOVAN IZGUBIO LITRU I PO KRVI: Stravični detalji KRVAVE ekskurzije NA KRUZERU!

Jovanov otac Dragan, koji je odmah otputovao u Rim, u subotu nam je u telefonskom razgovoru kazao da je njegov sin stabilno i da bi verovatno u sredu trebalo da bude prebačen na dalje lečenje u Srbiju.

- Dobro je, hvala bogu. Operisan je i sada je stabilno. U ponedeljak bi sa lekarima trebalo da pričamo o njegovom daljem oporavku i ukoliko sve bude dobro, Jovan će najverovatnije u sredu biti prebačen na dalje lečenje u Srbiju - kaže otac Dragan Spasić.

Foto: Foter/Flickr/Ozgurmulazimoglu Foto: Foter/Flickr/Ozgurmulazimoglu

On kaže da mu je sin ispričao da nije učestvovao u tuči, već da je samo pokušao da razdvoji i smiri zavađene kolege.

Dragan priča da je njegovog sina napao mladić iz Kruševca, koji na ekskurziju nije išao kao apsolvent već je pravio društvo svojoj devojci.

Na žurki, koja je bila na palubi broda, uz dosta popijenog alkohola, došlo je do sukoba zbog devojke, jer su joj neki studenti navodno dobacivali. U sukobu koji je usledio, Aleksandar je dohvatio nož.

Kada je Jovan pokušavao da smiri mladića koji je u ruci imao nož, ovaj ga je zagrlio a onda više puta ubo u stomak. Kako saznajemo, on je kratko zadržan na brodu a potom je otišao za Kruševac.

Foto - ilustracija: Milena Đorđević Foto - ilustracija: Milena Đorđević

- Pozvao me telefonom i pokušavao da se izvini. Pravda se da je bio pijan. Zar je pijanstvo opravdanje da mog sina izbode nožem i to bez ikakvog razloga - pita se Dragan.

Jedan od studenata iz Kragujevca, koji ne želi da mu pominjemo ime, kaže da je tuča izbila oko 4 sata ujutro tokom žurke na palubi broda.

- Video sam kolegu koji je bio sav u krvi. Momci iz obezbeđenja su nam naredili da odmah siđemo s palube i odemo u svoje kabine. Šta je dalje bilo ne znam - priča ovaj student.

Studenti su se sa ekskurzije u Kragujevac vratili u četvrtak. Bili su u Španiji i Italiji, zajedno sa apsolventima iz cele Srbije. Sa njima su na brodu bili i studenti iz Makedonije i Republike Srpske. O krvoproliću ne žele da pričaju, a na Univerzitetu tvrde da oni nisu organizator putovanja.

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nitro

    28. maj 2016 | 21:09

    Bas lepo netko jos ima novca za krstarenja.

  • S. S.

    29. maj 2016 | 09:37

    Doživotna pa da razmišlja i da da drugim potencijalnima ološima šta ih čeka kada se late noža da bi se pokazao kao opasan baja koji se '' bori''za naklonost dame!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA