OPASNA ŠALA: Roditelji ubacili dete u veš-mašinu (VIDEO)

Bračni par hteo da se našali sa svojim sinom, pa su ga ubacili u bubanj veš-mašine. Međutim, vrata su se automatski zaključala i mašina je počela da radi

  • 3

Jednog dečaka roditelji su u maju prošle godine ubacili u veš-mašinu, u javnoj perionici. Međutim, ta šala umalo dete nije koštala života.

Bračni par je 11. maja prošle godine, oko 19 sati, došao sa svojim sinom u javnu perionicu veša. Iz nepoznatih razloga, oni su sa dečakom hteli da se našale tako što će ga ubaciti u veš-mašinu. Međutim, kada su dete ubacili u bubanj, vrata su se automatski zaključala i mašina je počela da radi!

Kada su shvatili šta su uradili, roditelji su počeli da paniče. Na snimku se vidi kako majka panično pokušava da otvori vrata mašine, dok otac trči po pomoć. On se vraća sa grupom ljudi, koji bezuspešno pkušavaju da pomognu dečaku.

Na kraju klipa vidi se da otac uspeva da otvori vrata i izvuče dečaka. Mališan je živ i zdrav, a zadobio je lakše povrede.

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA