DA BOG SAČUVA: Pop na SVETOG VASILIJA tukao vlasnika restorana!

 
  • 10

Vlasnik restorana rekao je da se pop napio, da je galamio, cepao stolnjake, razbijao čaše i da je polio vodom konobare, a i neke goste koji su sedeli za stolom, a kada ga je pitao zašto se onako ponašao unutra, sveštenik ga je udario pesnicom u glavu

Vlasnik restorana "Kristal" iz Požarevca, Živislav Matić, podneo je krivične prijave protiv tri osobe, među kojima je i jedan sveštenik, zbog fizičkog napada koji se desio kod njega u restoranu.

KRVAVA KAFANSKA TUČA U NIŠU! Tri mladića zadobila povrede glave i ruku

Za vreme proslave slave Sveti Vasilije Ostroški, u četvrtak, 12. maja, u restoranu je došlo do fizičkog napada na Matića. Njega su napali sveštenik iz Ostrova Stefan Nešić, poznat kao „otac Stevan“, kao i Milan Stevanović i njegov brat Dragan Stevanović Gagac iz Kostolca.

Prema tvrdnjama Živislava Matića, u tom trenutku je u restoranu bila proslava slave Sveti Vasilije Ostroški dve grupe.  Jedna su bili vulkanizeri, jer je to njihova slava, i oni su bili u većoj sali, dok su u manjoj slavili članovi i gosti FK "Rudar" iz Kostolca.

U manjoj sali bilo je oko 30 gostiju, a osvećenje je obavio otac Stevan. Među njima su bili i lokalni funkcioneri iz Gradske opštine Kostolac: predsednik opštine, članica Opštinskog veća i predsednik gradske Skupštine opštine, kao i dva člana Gradskog veća u Požarevcu, ali nisu bili u Sali kada se desio incident, jer su neposredno pred izbijanjem incidenta napustili proslavu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vlasnik restorana rekao je da se pop napio, da je galamio, cepao stolnjake, razbijao čaše i da je polio vodom konobare, a i neke goste koji su sedeli za stolom. Gosti iz te manje sale zbog toga su počeli da se razilaze pre nego što se proslava završila.

Matić je izašao na terasu restorana oko 19 sati. Za njim se na terasi uputio i pop Stevan. Živislav ga je pitao zašto se onako ponašao unutra, da bi ga na to sveštenik udario pesnicom u glavu. Prema njegovim rečima tada su počeli da ga udaraju i Milan Stevanović, organizator proslave, kao i njegov brat Dragan.

Tukla su me sva trojiica i ne znam koliko puta su me udarili po glavi, licu i telu. Od silnih udaraca pao sam na beton. Od daljeg batinjanja odbranili su me moji konobari i gosti. Nakon toga sam pozvao policiju i Hitnu pomoć koja me prevezla u bolnicu - priča Živislav i dodaje da su mu u bolnici ušili rane na bradi i levom uvetu i sanirali povrede u vidu hematona po licu - izjavio je Matić za lokalni poratl Topolovnik.

On kaže da u životu nije doživeo nešto slično.

- Ne mogu još da poverujem da me je tukao sveštenik i to onaj koga poznajem, kao i ostala dva napadača. Pokušao sam da se odbranim ali u tome nisam uspeo, jer sam invalid i nemam jednu ruku. Ovim činom sam ponižen na najbrutalniji način i zbog toga ću tražiti svaki vid satisfakcije - ogorčen je Matić.

Kako saznaje portal Topolovnik u policiji, oni su protiv Stefana Nešića i Milana Stevanovića podneli prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira. Prijavom nisu obuhvatili brata Milana Stevanovića, Dragana.

(Telegraf.rs/Izvor Topolovnik)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sejtan

    16. maj 2016 | 13:05

    Sta rade ovi popovi sramota

  • frka frka

    16. maj 2016 | 20:04

    Auuuuu..... Pa da "gazda po čuvenju GAZDA BRKA POŠTENJAČINA" hvata ljude na patetiku. Znaju svi kakav je to čovek i koga sve nije zavrnuo ili "nešto drugo"! Otac Stevan, čovek koji je svuda rado viđen i gost i prijatelj, a što je najvažnije veoma dobar čovek. I zato: OPROSTI IM BOŽE, JER NE ZNAJU S' KIM IMAJU POSLA!

  • Marijana Hadzi Bakov

    16. maj 2016 | 14:43

    Ovo je kraj sveta ,da sam na mestu vladike odmah bi tu bitangu rascinila.Bruka veru.Citam isto u Pozarevcu doticna Milena Hadzi Pavlovic vlasnica ,knjizare i apoteke samarala radnicu,kada joj ova nesretna zena trazila platu.Stvarno nemam reci,jer u ovoj lakrdiji od drzave ,gazde mogu da rade sa nama sta im je volja a vlast cuti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA