TRAGIČNA SUDBINA PEVAČICE JOVANE (19): Umesto na matursko veče, odlazi u večni san

 
 ≫ 
  • 22

Jovanina majka Dragana i otac Predrag, kao i sestra Dejana svoju tugu nisu mogli da podele sa nama, jer je ona neizreciva

U porodici nesrećno nastradale Jovane Kojić (19) iz Kikinde, koja je poginula sa grupom muzičara u saobraćajnog nezgodi u blizini Kanjiže, vladaju neverica i tuga. Mnogobrojna rodbina, prijatelji i školski drugari stajali su ispred Jovanine rodne kuće, sa željom da iskažu poslednje poštovanja za devojku za koju imaju samo reči hvale.

NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U KANJIŽI: Muzičari promašili put i izgubili se, a onda se dogodila tragedija (FOTO)

Kako kažu, ona se pevanjem bavila iz hobija, bila je odlična učenica Ekonomsko-trgovinske škole u Kikindi, bavila se košarkom i trenirala za lokalni košarkaškli klub oko šest godina.

Njen ujak, Dragiša Petrov, sa nama je podelio da je Jovana planirala da upiše Fakultet za bezbednost i zdravlje na radu u Novom Sadu, da se dugo pripremala, a uskoro je trebalo da ode na matursko veče.

- I dalje ne verujem da je nema. Pre neko veče Jovanini roditelji su slavili 25 godina braka, svi smo se veselili i pevali, bila je vesela i puna života. Pre nego što je te kobne večeri krenula da peva, požalila mi se da je boli grlo i rekla mi je "Ujko, biće sve u redu, proći će me grlo i moći ću da pevam". Eto, da je sreće, da nikada nije otišla.

Često se pitam, zašto najbolji ljudi odlaze?! Jovana nikada nije mrava zgazila, njena porodica je za primer, i otac, i majka i sestra. Jovana je uvek znala kako da nas oraspoloži, bila je vedrog i pozitivnog duha - rekao je kroz jecaj Dragiša i dodao da su sledećeg vikenda planirali da otputuju za Novi Sad, kako bi joj kupili matursku haljinu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na žalost, sada umesto mature i najlepšeg dana u životu, za Jovanu spremaju sahranu.

Njena kuma S.M. zbog toga ne može da se smiri.

- Plačem čitavo jutro, ne shvatam da je nema. Bila je omiljena u društvu, velikog srca, pozitivna i uvek nasmejana, izvinite, ne mogu više da pričam - bez daha je ostala S.M.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U beskrajnoj tuzi, u kuću porodice Kojić nastavlja da pristiže mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije, majka Dragana i otac Predrag, kao i sestra Dejana. Svoju tugu nisu mogli da podele sa nama, jer je ona neizreciva.

Sahrana Jovane Kojić biće obavljena u ponedeljak 16. maja, sa početkom od 16 i 30 sati na kikindskom groblju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(D.S.)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA