Carinici na Batrovcima sprečili krijumčarenje 30.000 franaka - U DŽEPU!

 
  • 12

Carinici su prilikom ličnog pretresa pomenutog putnika u džepu njegovih pantalona pronašli švajcarske franke

Carinici su 23. aprila na graničnom prelazu Batrovci sprečili pokušaj ilegalnog unosa 30.000 franaka u Republiku Srbiju.

U pitanju je akcija carinika iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja koji su oko devet časova zaustavili putnički automobil marke "VW Tigan", švajcarskih registarskih oznaka kojim je putovao jedan naš držljavljanin u društvu supruge.

Carinici sprečili krijumčarenje 8.600 kapsula kafe NESPRESO! (FOTO)

Tom prilikom vozač je rekao da osim ličnog prtljaga i po 10.000 švajcarskih franaka nemaju ništa što bi trebali da prijave za carinsku kontrolu, međutim carinici su prilikom ličnog pretresa pomenutog putnika u džepu njegovih pantalona pronašli i švajcarske franke.

Carinici na Gradini pronašli 120.000 evra - U TERMOSU! (FOTO)

Putnicima je kao i uvek dozvoljeni iznos u visini od 22.400 švajcarskih franaka vraćen (protiv vrednost 20.000 evra), dok je preostalih 30.000 švajcarskih franaka privremeno zadržano.

VELIKA AKCIJA SRPSKIH CARINIKA: Zaplenili 99.000 evra i više od 14 kg ZLATA! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Video: Lakićević: 8 dece poginulo u Srbiji u avgustu u saobraćajnim nesrećama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    25. april 2016 | 17:36

    E PA VECU BUDALASTINU NISAM CUO ODAVNO-PA SVUGDE SE UZIMA NOVAC AKO SE IZNOSI A SAMO SRBIJA AKO SE UNOSI!!! PA KOJI JE TO IDIOTSKI CARINSKI PROPIS - KAKO DA SE KUPI NEKRETNINA ILI ULOZI NOVAC U SRBIJI ??!!! STALNO NA KOMUNJARSKI I BIROKRATSKI NACIN KOCITE BIZNIA DOKLE VISE BRE!!!!!????!!!!

  • Baćko

    25. april 2016 | 17:33

    Aloooo carina ne trba da im plenite pare koje unose u državu to nije strašno treba da hapsite one koji iznose velike pare iz države

  • Danijel Delije Sever

    25. april 2016 | 17:34

    I sta sad covek zaradio i mora preko racuna da unese novac pa da plati banci i drzavi procenat !!! Vratite coveku novac nije drogu uneo ,verovatno ce ih potrositi ovde !!!! E moja Srbijo !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA