(EKSKLUZIVNI FOTO): Da li je ovo PLAVI AUTO koji je vozio ubica Jelene Marjanović?

 
  • 89

Marka automobila za kojim inspektori tragaju još nije poznata, međutim, slučajnost ili ne, tek plavim karavanom su u prvih pet dana nakon ovog svirepog ubistva, konstantno dovoženi i odvoženi od kuće članovi porodice Marjanović. Poslednjih dana tog automobila ispred kuće više nema

Plavi karavan koji je na nasipu viđen pre i na dan ubistva Jelene Marjanović, a za kojim navodno traga beogradska policija u rasvetljavanju ovog slučaja, viđen je, između ostalog, nekoliko puta ispred kuće Marjanovića u Borči. Da li je u pitanju samo slučajnost da i neko blizak Marijanovićima vozi sličan automobil ili baš ovo vozilo krije tajnu misterioznijeg ubistva pevačice znaće se vrlo brzo, jer je policija najavila hapšenje osumnjičenih.

NOVI BRUTALNI DETALJ UBISTVA PEVAČICE: Jelena bila živa kad je bačena u kanal sa žabokrečinom (FOTO)

Marka automobila za kojim inspektori tragaju još nije poznata, međutim, slučajnost ili ne, ali plavim karavanom su u prvih pet dana nakon ovog svirepog ubistva, konstantno su dovoženi i odvoženi od kuće članovi porodice Marjanović, a fotografije koje objavljujemo napravili su reporteri Telegrafa tokom prvih nekoliko dana nakon ubistva.

Ono što je interesantno, a što opet može da bude slučajnost, ali i razlog za sumnju jeste da taj automobil  u poslednjih nekoliko dana nije viđen ispred kuće Marjanovića. Za sve potrebe Vladimir i Zoran koriste sivi "mercedes".

VELIKI OBRT U ISTRAZI: Da li je JELENA ubijena SA DRUGE STRANE NASIPA SMRTI?

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

POLICIJA TRAGA ZA PLAVIM AUTOMOBILOM I CRNIM MOTOROM: Novi detalji u istrazi ubistva Jelene Marjanović

Pored plavog karavana, policija traga i za dvojicom biciklista koji su bili na nasipu kada je Jelena trčala, kao i za svim vlasnicima crnih motora. Biciklisti su svoju vožnju počeli nekoliko sekundi pošto je Jelena startovala sa džogingom. Oni su od ključnog značaja policiji koja se nada da su oni videli šta se desilo sa pevačicom.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Milena Đorđević Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Milena Đorđević

NOVI DETALJI: Marjanovići posle Jeleninog ubistva celu kuću oprali - VARIKINOM?

Plavi karavan na nasipu, policiji su, prema pisanju beogradskih medija, prijavili meštani. Oni su ispričali da se karavan nekoliko dana pre ubistva nije sklanjao sa nasipa, gde je bio i u subotu, 2 aprila kada je Jelena trčala, a onda se izgubio. 

- Danima sam viđao plavi karavan parkiran kod nasipa. Sigurno je tamo stajao četiri, pet dana, i niko ga nije pomerao. Znam sve automobile u kraju, a taj mi nije bio poznat, ali mu nisam pridavao nikakav značaj do ubistva. Kada je Jelena ubijena, na moje iznenađenje, tog automobila nije bilo. Kako vreme odmiče, pomišljam da možda ima veze sa zločinom - ispričao je jedan meštanin Crvenke čija kuća gleda na nasip.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

(EKSKLUZIVNO) ISPOVEST STANKA ANTIĆA, ČIJU KUĆU JE JUČE PRETRAŽILA POLICIJA: Nemam veze sa UBISTVOM JELENE MARJANOVIĆ!

Reči meštana potvrdili su i snimci sa sigurnosnih kamera koji su uzeti sa svih kuća koje su ih imale, a pogotovo sa prodavnice u Crvenki, na kojima se vidi plavi karavan.

Istraga ubistva Jelena Marjanović ulazi u četvrtu nedelju.

(Telegraf. rs)

NAPOMENA: Zabranjeno korišćenje fotografija iz ovog teksta bez dozvole uredništva Telegrafa.

Video: Naoružanog čoveka koji im je pretio izvlačio iz plamena da ga spasi: Nikola iz Čačka je pravi heroj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    24. april 2016 | 15:34

    Na svakih pola sata nesto novo dali je ovo ili ono kad zasto i tako redom a nista se jos nezna

  • Iva

    24. april 2016 | 21:43

    Ma kakvi agenti,ovi novinari sve znaju.Da sam ja na mestu policije prepustila bi im slucaj..

  • Gagins

    24. april 2016 | 15:32

    Kocke se polako sklapaju u izbornoj noci ce nam saopstiti ime pocinioca..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA