DA LI JE I VAMA NESTALA VREDNOSNA POŠILJKA? Kurir lažirao pljačku i ukrao DVA I PO MILIONA DINARA

Osumnjičeni je zadužio veći broj vrednosnih pošiljki, namenjenih oštećenima u Zemunu, koje nije isporučio, a potom falisifikovao potpise primaoca da je roba primljena

  • 4

Beogradska policija uhapsila je N.A. (23), zbog postojanja osnova sumnje da je aprila ove godine kao kurir firme „AKS Ekspres kurir“ aprila ove godine protivpravno prisvojio oko dva i po miliona dinara, lažno prijavivši da je nad njim počinjeno razbojništvo na auto-putu.

NISAM UZEO POLA MILIONA EVRA, ALI NE ZNAM KOLIKO JESAM: Saslušan blagajnik koji se kockao parama štediša!

Postoje osnovi sumnje da je N.A. zadužio veći broj vrednosnih pošiljki, namenjenih oštećenima u Zemunu, koje nije isporučio, a potom falisifikovao potpise primaoca da je roba primljena.

Osumnjičeni je novac, kako se sumnja zadržao za sebe, a potom lažno prijavio razbojništvo kako bi prikrio napravljeni manjak.

Policija nastavlja rad na ovom slučaju, jer postoji sumnja da je osumnjičeni u još nekoliko navrta falsifikovao potpise primaoca, a novac zadržao za sebe.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo falsikikovanje isprava i pronevera, A.N. je uz krivičnu prijavu, priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olivera

    22. april 2016 | 18:04

    Nista novo,alavi kuriri su sad zagrizli veci ulov pa su pali a dok su krali sicu od 300e od nas gradjana nikom nista,sta se radi...

  • JA

    22. april 2016 | 18:39

    Alavi klinci zele da se obogate na brz nacin. Zar je stvarno toliko glup da je mislio da nece skontati da je on drpio tolike pare? Osladilo mu se sitno, pa je hteo na krupno. Samo je ovo bio prevelik zalogaj za njega.

  • Radovan I√

    23. april 2016 | 09:11

    Samo napred do pobede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA