JELENINA KUMA NOVI SVEDOK U ISTRAZI? Verica prva prijavila nestanak pevačice policiji

 
  • 32

- Proveravamo kakva saznanja ima Zoranova i Jelenina venčana kuma Verica. Njoj je Zoran na dan Jeleninog nestanka rekao da ode u policiju i prijavi slučaj, što je ona i učinila - kaže izvor iz istrage

Istraga misterioznog ubistva Jelene Marjanović usmerena je na njenu porodicu, bliske prijatelje i rođake. Novi put u istrazi može da otvori njena kuma, Verica, koja je i prijavila nestanak policiji.

MESTO STRAVE I MUČENJA: Ovde je pronađeno telo Jelene Marjanović (FOTO)

- Proveravamo kakva saznanja ima Zoranova i Jelenina venčana kuma Verica. Njoj je Zoran na dan Jeleninog nestanka rekao da ode u policiju i prijavi slučaj, što je ona i učinila, tako da vrlo dobro zna šta se dešavalo te kobne subote. Osim toga, i ona je bila veoma bliska sa Jelenom, baš kao i sa Zoranom. To, istina, ne znači da je na bilo koji način osumnjičena, ali policija u ovom komplikovanom zločinu više ništa ne sme da prepušta slučaju - kaže izvor "Informera".

JELENINA MAJKA DOŠLA U KUĆU MARJANOVIĆA: Ovde sam samo zbog unuke, ne pitajte me ništa! (VIDEO)

S druge strane, najveći problem sa kojim se inspektori koji rade na ovom slučaju suočavaju je to što, i pored određenih indicija ili saznanja, za sada nema materijalnih dokaza koji bi bilo koga i formalno povezali sa Jeleninim ubistvom.

JELENA MARJANOVIĆ JE IMALA VELIKE RUPE U LOBANJI: Toliko je udarana da je POTPUNO UNAKAŽENA!

- Jelenin suprug Zoran, svekar Vladimir i dever Miloš, svi su pali na poligrafu, ali to nije dokaz koji bi se mogao upotrebiti protiv njih. Zato je vrlo važno da što pre prikupimo konkretne dokaze validne na sudu i tako zatvorimo ovaj slučaj - zaključuje sagovornik iz policije.

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    17. april 2016 | 15:58

    Znaci, ni kuma nece proci na poligrafu. Bas cudan neki poligraf... A jos cudnija istraga... Da nisu vanzemaljci ucinili zlocin?

  • Biba

    17. april 2016 | 17:04

    Ne moze ona biti sumnjiva. Samo se jos vise povecava sumnja na supruga. Zasto on nije otisao da prijavi?! Gdje je bio?

  • victoria

    17. april 2016 | 16:48

    Znaci ako ne nadju krvavu motku, nista! Zar ne postoje drugi nacini da se otkriju krivci? Zar samo forenzicari treba da rade a sta je sa inspektorima , psiholozima i drugom ekipom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA