ČEDOMIR JOVANOVIĆ: Izbori su šansa da izgradimo modernu zemlju

 
  • 32

- Ovako dalje ne može. Hoćemo da se razvijamo, a nećemo da prihvatimo pravila koja su preduslov svega toga. Tržišta su nam u bivšoj Jugoslaviji, novac na zapadu, tehnologije na zapadu - rekao je Jovanović

Predsednik Liberalno demokratske partije ,Čedomir Jovanović, rekao je na predizbornom skupu u Prokuplju da su predstojeći izbori šansa da izgradimo modernu zemlju ukazujući da je stanje u ekonomiji, zdravstvu i socijalnoj politici neodrživo, saopštila je danas LDP.

ČEDOMIR JOVANOVIĆ U RAZGOVORU SA PENZIONERIMA: Potrebna nam je podrška najiskusnijih!

- Ekonomija je neodrživa, zdravstvo neodrživo, socijalna politika milostinja države koja nas je prethodno uništila, mladi odlaze, prosečan čovek na selu ima 60 godina i traktor koji mu je vršnjak. Ovako dalje ne može. Hoćemo da se razvijamo, a nećemo da prihvatimo pravila koja su preduslov svega toga. Tržišta su nam u bivšoj Jugoslaviji, novac na zapadu, tehnologije na zapadu - rekao je Jovanović.

On je kazao da su dve godine vlade Zorana Ðinđića bile jedine dve godine u našim životima kada smo nešto planirali i poverovali da može da bude bolje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Naoružanog čoveka koji im je pretio izvlačio iz plamena da ga spasi: Nikola iz Čačka je pravi heroj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gojko

    17. april 2016 | 15:37

    Sta si trazio u Silerovoj ?

  • Gorcilo

    17. april 2016 | 15:28

    Sta ces ti da izgradis? Imao si sanse ali nisi imao mu.. da udjes u vladu. Tvoj jedini politicki poziv je biti vecita opozicija. Ni sa kim se ne slazes a i niko te nece.

  • Yota

    17. april 2016 | 15:27

    Još jedan sa dijagnozom; iznenadni napad naknadne pameti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA