SMRT SRPSKOG KARTING VOZAČA, KOJI JE OBEĆAVAO: Detalji nezapamćene nesreće na auto-putu! (FOTO)

 
  • 7

Nikola je bio karting vozač u Karting sportskom klubu u Jagodini i prošle godine je bio treći u svojoj klasi

Odluka Nikole Stošića (21) iz Ribara kod Jagodina da vozi svoj automobil "volvo" u suprotnoj traci na auto-putu Beograd-Niš odnela je njegov i život D.V. (60) iz Bijeljine koji je upravljao kamionom.

Nikola, koji se uputio ka Smederevu, kod Velike Plane se predomislio i vozeći u suprotnom pravcu direktno je udario u kamion D.V. Nikola je preminuo na licu mesta, dok je D.V. podlegao povredama u bolnici nekoliko sati kasnije.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Fotografije jezive nesreće i smrskanog kamiona na putu Beograd - Niš

Očekuju se analize koje će pokazati prave uzroke ove tragedije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Nikola je krenuo za Smederevo da se vidi sa prijateljima. Te noći je bio do kasno u provodu, možda se je iz diskoteke i nastavio put Smedereva. Koliko smo čuli, on je okrenuo automobil u suprotni pravac kada je naišao na zastoj na putu, upravo na najdužoj deonici puta, jer je trebalo da se vraća dvadesetak kilometara. Mladalačka nezrelost i nispavanost, su ga koštale života - kažu Nikolini prijatelji, a prenose beogradski mediji.

Nikola je bio karting vozač u Karting sportskom klubu u Jagodini i prošle godine je bio treći u svojoj klasi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Zatečeni smo i veoma pogođeni sa informacijom da je Nikola izgubio život. Prošle godine se učlanio u klub, prošao sve lekarske preglede, vozio nekoliko trka. Poštovao je propise u našem sportu, bio je obazriv i oprezan vozač, jer su pravila veoma stroga i direktno diskvalifikuju takmičare. Pamtim ga kao veoma vrednog mladog čoveka. Radio je od jutra do sutra u očevoj radnji Auto gumi centar Stošić. On je sin jedinac i polako je preuzimao posao, organizovao radnike, ugovarao poslove sa mušterijama. Svi smo ga voleli, devojke su ga obožavale. Kombinacija neverovatnih situacija je uticala na ovu tragediju - priča predsednik kluba Saša Milosavljević,

Nikola je svojim automobilom udario u kamion kojim je upravljao D.V. iz Bjeljine u trenutku kada su oba vozila bila na nadvožnjaku, odnosno na delu gde nema zaustavne trake.

Od siline udarca teretno vozilo odletelo u stranu i palo sa navožnjka viskogo desetak metara, pri čemu je D.V. zadobio smrtronsone povrede. Nikola je preminuo u trenutku sudara, a automobil se zapalio.

(Telegraf.rs)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andjelija

    11. april 2016 | 20:08

    Zao mi je coveka koji je ni kriv ni duzan, zbog budale izgubio zivot .Kolika je to brzina kada je automobil eksplodirao i izgoreo u trenu. Ubio je jednog coveka, a moglo je da strada vise ljudi , a obzirom da je vozio U KONTRA SMERU AUTO PUTEM, PITAM SE KAKVIM SE "IDEJAMA" VODE MLADE USIJANE GLAVE. "PERSPEKTIVAN LUDAK"!!!!

  • Koja

    11. april 2016 | 19:10

    Šteta za kamiondžiju. Ni kriv ni dužan.

  • Milan

    13. april 2016 | 02:01

    Vjerovatno je sve snimao na telefonu da se hvali posle kako je bio faca pa vozio u suprotnom smeru, pa je i ostao u tom smeru.... Ubio je coveka neduznog , mogla je biti cela familija . Uzas!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA