MILAN JE JEDAN U DESET MILIONA: Pao je sa motora pri brzini od 170 kilometara na sat, polomio lobanju, I SVE JE TO POBEDIO! (VIDEO)

 
  • 20

Čak 40 dana je bio u komi, a doktori su mu dali minimalne šanse da preživi. Međutim, on se probudio, i ne samo to...

Milan Mitić (27) iz Požarevca doživeo je strašnu saobraćajnu nesreću 2010. godine, vozeći motor. On je motorciklom upravljao u alkoholisanom stanju i bez kacige 170 kilometara na sat zbog čega su posledice od pada bile skoro fatalne. Imao je otvorene prelome lobanje na nekoliko mesta, unakaženo lice... Doktori mu nisu predvideli oporavak, međutim, on ih je sve demantovao!

BIO JE U KOMI I VIDEO BOGA: Postavio mu je nekoliko pitanja, ali jedan odgovor ga je dokrajčio!

Kada je Hitna pomoć stigla na mesto nesreće, Milan je jedva davao znake života. Hitno je prebačen u Urgentni centar u Beogradu gde je registrovan kao N. N. lice staro 44 godine. Čak 40 dana je bio u komi, a doktori su mu dali minimalne šanse da preživi. Međutim, on se probudio, i ne samo to!

U komi je imao sepsu, pluća su mu otkazala, a očekivanja doktora su bila da će Milan, ukoliko preživi, biti "biljka" u budućnosti. Imao je tešku operaciju glave koja je trajala dva sata.

Posle šest godina velike borbe, Milan danas, kako kaže, živi normalan život:

- Posle svega što sam preživeo, nisam pomislio nijednog trenutka da odustanem. Nakon operacija počeo je oporavak i dugotrajne terapije koje su mu pomogle da danas budem živ - rekao je Milan.

Printskrin: Youtube/RULI Photo & Video Production Printskrin: Youtube/RULI Photo & Video Production

Nakon osam meseci Milan je ustao iz invalidskih kolica i po drugi put je naučio da hoda.

- Vežbao sam sve više i više. Osećao sam se bolje i posle dužeg vremena sam uspeo da funkcionišem sam, bez ičije pomoći - dodao je Milan.

Na kraju, imao je jednu jednostavnu poruku za sve:

- Nemoj da voziš kad piješ - poručuje Milan Mitić.

Pogledajte video o ovom neverovatnom čoveku:

(Telegraf.rs)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kikaa

    9. april 2016 | 23:41

    Znam dečka, mnogo je dobar lik.. Bogu hvala ostao živ...

  • Sindi

    9. april 2016 | 23:02

    Svaka mu cast, zato sto se borio za svoj zivot, zato sto je hteo da zivi, nije zeleo da bude biljka celog zivota. Imao je samo 22 godine! Zamislite tek kada roditelji kupuju deci u 16 godina, pa kupujete mu sanduk! Drago mi je zbog decka Milana koji je preziveo, zasluzio je. Borio se i ostao ziv, lep je momak koji sutra dan treba da ima zenu, decu. Bravo Milane drzi se, idalje se bori sto vise mozes, i sve ces uspeti u zivotu. Ps. Sledeceg puta kada sednete za volanom pod dejstvom alkohola razmislite dal je to pametno lepo je rekao, jedna sekunda i vas zivot je unisten. Pozdrav

  • Ljubav-vera-nada

    9. april 2016 | 23:09

    Jaka volja i jaka vera su te odrzale,sve naj bolje ti zelim u zivotu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA