OGLASIO SE NEBOJŠA ROJKO: Sutra će se sam javiti policiji?

 
  • 21

- Njemu je ostalo da odsluži godinu dana zatvora u Zabeli zbog ranijih razbojništava. Mislio je da ga policajci traže kako bi ga priveli - pojašnjava Nena Rojko, majka Nebojše Rojka

Majka odbeglog Nebojše, Nena Rojko, izjavila je da se njen odbegli sin javio kući i da je rekao da nije on ubio pevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović.

- Pozvao me je sin. Rekao mi je da nema veze sa Jeleninim ubistvom. Rekao je i da će se sutra sam prijaviti policiji kako bi objasnio zbog čega je pobegao - dodala je majka odbeglog Nebojše Rojka.

Ona otkriva zašto je Nebojša Rojko zvani Vihor umakao kada je video specijalce u dvorištu.

(VIDEO) EKSKLUZIVNA ISPOVEST MUŽA UBIJENE PEVAČICE: Jelena je bila skromna anđeoska duša - majka, žena i veliki prijatelj!

- Njemu je ostalo da odsluži godinu dana zatvora u Zabeli zbog ranijih razbojništava. Mislio je da ga policajci traže kako bi ga priveli - pojašnjava Nena Rojko.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Otac uhapšenog Franc Rojko je ispričao:

- Bila je policija s nekoliko kola. Dvadesetak policajaca i inspektora pretražili su celu kuću, garažu i pomoćne zgrade, a kad su završili s tim, priveli su mog sina. Imam još jednog sina, mlađeg i njega su tražili, ali on je jutros otišao od kuće i ne znam gde je.

Foto: Telegraf, Facebook/Nebojsa Vihor Rojko Foto: Telegraf, Facebook/Nebojsa Vihor Rojko

Podsetimo, policija i dalje intenzivno traga za Nebojšom Rojkom, kako bi ga ispitali u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Krsmanović. Njegov brat Igor je u četvrtak odveden na ispitivanje, kada je Nebojša pobegao.

"MOJ NEBOJŠA NIJE UBIO JELENU MARJANOVIĆ": Vapaj oca za čijim sinom traga policija zbog ZLOČINA U BORČI! (VIDEO)

Jake policijske snage su čitavu noć tražile Nebojšu i češljali Borču u potrazi za novim dokazima koji bi doveli do eventualnog osumnjičenog za brutalno ubistvo na nasipu.

Braća Nebojša i Igor inače imaju dosije i više puta su do sada privođeni.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    8. april 2016 | 20:09

    Ovaj nije ubica 100%, vec tipican razbojnik i diler, ali ne i ubica. Ubica je neko njoj blizak, i bice sigurno iznenadjenje ko je. Kao i u trileru.

  • Mmilan

    8. april 2016 | 19:57

    Ustani Tito

  • Giska

    8. april 2016 | 20:32

    Umakao kada je video specijalce u dvoristu? Pobeze SPECIJALCIMA pred nosem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA