MASOVNA TUČA ODINOVIH VOJNIKA: Izudarani i išutirani na ulicama švedskog grada!

 
  • 0

Incident se dogodio u Geteborgu na zapadnoj obali ove zemlje, a članovi grupe su podneli prijave da su pretrpeli udarce i šutiranje na ulicama

Članovi grupe "Odinovi vojnici", koji su poznati po svom delovanju protiv migranata, završili su u bolnici nakon masovne tuče u švedskom gradu.

ČUVAMO GRADOVE OD MIGRANATA, MI SMO "OČI I UŠI" ULICA! Brutalni Odinovi vojnici patroliraju Evropom (FOTO) (VIDEO)

Incident se dogodio u Geteborgu na zapadnoj obali ove zemlje, a članovi grupe su podneli prijave da su pretrpeli udarce i šutiranje na ulicama.

Jedan od članova desničarske organizacije je primljen u bolnicu zbog supstance koja je završila u njegovom oku tokom obračuna.

- Zaista ne znamo uzrok sukoba, ali oni koji su bili žrtve udaraca nogom i rukom podneli su ove izveštaje. Oni se predstavljaju kao ogranizacija Odinovih vojnika - rekao je lokalni policajac.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Da podsetimo, "Odinovi vojnici" su dobili ime po glavnom nordijskom bogu rata i smrti. Organizacija je osnovana 2015. godine na severu Finske, u Kemiju, u blizini mesta Tornio, popularnog graničnog prelaza za imigrante i izbeglice koji pristižu iz Švedske. Članovi ove organizacije za sebe kažu da su "oči i uši ulica", budući da policija ne čini dovoljno da pruži sigurnost lokalnom stanovništvu. Oni optužuju "islamističke uljeze" za porast kriminala i dele plakate na kojima piše "Migranti nisu dobrodošli".

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Video: Beogradski odred Žandarmerije ispratio kolege koje su godinama čuvali Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA