MOŽDA I VI IMATE BLAGO, A NE ZNATE: U Srbiji ih ima na svakom ćošku, a stranci za kg ovih GLJIVA daju - 8.000 EVRA!
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Fungivet
Koliko ljudi lupaju gluposti tek vidim kad pratim clanke ili komentare iz mojih oblasti (gjivarstvo, pcelarstvo i veterinarska medicina) Gljive su gljive, a samo su sampinjoni pecurke. Tartuf nije zacin nego zacinska gljiva!!!
momazver
MOŽE SE VEŠTAČKI UZGAJATI!Naši pečurkari su to uspeli još pre 30 godina *zarazivši* korenje hrasta tom pečurkom - u saksiji. U prirodi to izgleda ovako sadi se hrast,pa lešnjak,pa hrast,pa lešnjak... Prvih desetak godina prodaješ lešnjake/do 30-40.000 evra/, a posle,/20tak-30takgodina/ kad je mreža micelija uspostavljna na celoj parceli-vadiš i pečurke. To je zapravo ulaganje za unuke!Ali mi bi sve ODMAH!
Бајкер
Гљиве?Печурке ваљда.