PROZVALI SU GA "MONSTRUM IZ VALJEVA": Vladimir Tulimirović osumnjičen da je držao ljude kao seksualne robove!

 
  • 12

Sumnja se da je žene koje su radile u njegovoj kafani terao na prostituciju, kao i da je trojicu muškaraca držao "pod ključem" i primoravao na rad u kafani

Vladimiru Tulimiroviću (63) iz Valjeva određen je jednomesečni pritvor zbog sumnje da je u svojoj kući zatočene držao dve žene i trojicu muškaraca, žene primoravao na prostituciju, a muškarce na prisilan rad!

Žene koje su radile u njegovoj kafani je, kako se sumnja, terao da se prostituišu, a sumnjiči se da je jednu od njih više puta silovao, dok je trojicu muškaraca navodno držao "pod ključem" i terao na rad u kafani, bez "pare i dinara". Kuća u kojoj je podvodio žene nalazi se na periferiji Valjeva, a žene je, sumnja se, najčešće podvodio kammiondžijama!

Zbog svega ovog Tulimirović je u medijima već nazvan "monstrum".

Policija je na licu mesta zatekla dve žene i trojicu muškaraca, koje je vlasnik kuće držao zatočene. Dve žene, koje su radile kao konobarice je navodno terao na prostituciju, i njih je navodno držao po ključem, tukao i podvodio mušterijama puna dva meseca! Jedna ima samo 20 godina, dok je drugu konobaricu, staru 56 godina, pored toga što ju je navodno terao na prostituciju, navodno više puta silovao, uz razne pretnje i ucene.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- U kući su pronašli  i trojicu muškaraca, starih oko 30 godina, od kojih je jedan invalid iz Osečine. I njih je terao na rad u kafani, držao ih je zaključane i obećavao da će dobiti novac za to, međutim, nije im isplatio ni dinara - navode naši izvori bliski istrazi.

Kako saznajemo, sumnja se da je vlasnik nelegalne kafane koristio tešku materijalnu situaciju u kojoj su se nalazile žene koje je navodno terao na prostituciju.

- On je već godinama unazad nekoliko soba na spratu koristio za podvođenje žena. Kroz tu kuću je prodefilovao veliki broj njih, bilo je i mlađih i starijih, a mahom su sve iz siromašnih porodica - pričaju komšije.

Protiv Tulimirovića je podneta krivična prijava zbog trgovine ljudima i silovanja. Kako saznajemo, uhapšeni je od ranije poznat policiji, osuđivan je zbog privrednog kriminala, nasilničkog ponašanja i napada na policiju.

(S. S.)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    1. april 2016 | 08:41

    Pa zar nesto slicno ne rade tajkuni, samo sa hiljadama ljudi. Prave robove od ljudi koristeci njihovo tesko materijalno stanje.

  • Nada@

    1. april 2016 | 09:26

    Inspekcija korumpirana kao i sudstvo. Klasika u našoj banana drzavi.

  • milan

    1. april 2016 | 08:37

    Mogu da shvatim da je bio jaci od zena, ali da trojica muskaraca nisu uspela da pobegnu od njega, to mi nije jasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA