Sulja je bio beskućnik, a onda ga je otac iz Švedske, kojeg nije video od detinjstva, SPASAO!

 
  • 4

- On je mislio da sam poginuo u ratu i već me je prežalio. Međutim, igrom slučaja čuo je da sam živ, doputovao je u Sanski Most i upoznali smo se - priča Sulja Ahmetović

Sulja Ahmetović (35) iz Sanskog Mosta bio je beskućnik koji nije imao nikoga na svetu. On je nakon rata ostao sam, na ulici, gde je živeo i radio. Međutim, sreća mu se osmehnula i pre nekoliko dana on je upoznao svog oca koji živi i radi u Švedskoj, pišu Nezavisne.

Ignorisao je beskućnicu, ali kada je shvatio ko je ona - ZANEMEO je od šoka! (VIDEO)

Čovek je sa sanskog beskućnika čuo i odmah pomislio kako je moguće da je reč o njegovom "davno izgubljenom" sinu.

- On je mislio da sam poginuo u ratu i već me je prežalio. Međutim, igrom slučaja čuo je da sam živ, doputovao je u Sanski Most i upoznali smo se - priča Ahmetović.

O Ahmetovićevom teškom životu "Nezavisne" su pisale pre nekoliko godina, kada je izašao iz zatvora odsluživši kaznu od deset godina zbog ubistva. Na slobodi je živio veoma teško, bez primanja i stalnog boravišta, te je namerno izazivao incidente kako bi ga uputili u zatvor.

Govorio je tada kako je mnogo bolje biti u zatvoru, gde je imao obezbeđenu hranu i krevet, nego na slobodi.

Ahmetovića, koji je dobro poznat Sanjanima, životna sudbina nije mazila. Detinjstvo je proveo zajedno sa majkom po sanskim ulicama. Pre nego što je postao punoletan, majka se udala i otišla da živi u drugi grad, nakon čega je bio prepušten sam sebi.

(Telegraf.rs / Izvor: nezavisne.com)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eva

    31. mart 2016 | 16:55

    Sve je lepo samo da nije ubica o njima ne komentarisem

  • Anoniman

    31. mart 2016 | 18:23

    Covjek ima 35 godina?Koliko zivot i svakodnevni problemi uniste covjeka.

  • bosanac

    2. april 2016 | 10:10

    Ma bio je dobio smještaj od Opštine pa ga je zapalio u pijanstvu,dobio drugi pa je i taj zapalio pa mu sad niko ne želi dati krov iznad glave iz razumljivih razloga jer ga smatraju piromanom. Hrani se u narodnoj kuhinji pri lokalnom Merhametu tako da gladan nije.. A kako mu pomoći kad on sam sebi kako izgleda ne želi pomoći?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA