VELIKA PREMIJERA "SUMNJIVOG LICA" U SAVA CENTRU: Predstava odigrana pred više od 2.500 posetilaca (FOTO)

 
  • 0

Više od 2.500 posetilaca svih generacija koji su se odlično zabavili i nasmejali tokom trajanja predstave, dokazali su da je Nušićev humor za sva vremena

Premijerno izvedena predstava "Sumnjivo lice" u režiji Ivana Bekjareva u subotu, 26. marta napunila je Sava Centar. Ovo je ujedno i jedno od najgledanijih premijernih izvođenja ovog Nušićevog komada.

Predstava "Sumnjivo lice" na velikoj sceni Sava Centra

Više od 2.500 posetilaca svih generacija koji su se odlično zabavili i nasmejali tokom trajanja predstave, dokazali su da je humor Branislava Nušića za sva vremena.

Publika je sa osmesima na licima napuštala veliku salu uz komentare da ovakva komedija zaslužuje još mnogo izvođenja.

Ivan Bekjarev ovakve reakcije publike objasnio je činjenicom da je to u potpunosti autentičan Nušić, sa puno neočekivanih gegova, koji je možda više nego ikada, aktuelan i danas. Upravo zbog toga ne prestaje da zasmejava, jednako kao i što "pogađa u centar".

Kako bi Nušića približio mlađim generacijama, Bekjarev je za ulogu Đoke izabrao glumca Sašu Joksimovća, Maricu igra Marijana Mićić, dok je uloga Viće pripala jednom od najpopularnijih domaćih TV lica, Milanu Kaliniću.

Foto: Promo Foto: Promo

Pored njih, u predstavi igraju i Milica Milša koja tumači Anđu, gostujući glumac koji je uneo dašak Holivuda u domaće pozorište, Robert Kjosev u ulozi Jerotija, Ivan Bekjarev koji tumači Žiku, Milan Caci Mihailović kao Tasa praktikant, Dubravko Jovanović koji igra Milisava, Branislav Zeremski u ulozi Alekse Žunjića i gazde Miladina i Bojan Lazarov u ulozi Jose pandura.

Premijeri predstave prisustvovale su mnoge poznate ličnosti iz sveta filma,sporta, pozorišta i estrade.

Foto: Promo Foto: Promo

Nakon premijere organizovan je svečani koktel u vip salonu Sava Centra za glumce i posebne zvanice, a ispred salona, brojna publika je imala priliku da porazgovara i da se slika sa nekima od svojih omiljenih glumaca.

Zbog velikog interesovanja, ova predstava će ponovo biti prikazana 14. aprila u Domu Sindikata, a karte se već mogu naći u prodaji.

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA