Aronija je u Srbiji "tajno" gajena još pre 40 godina, a NEĆETE VEROVATI U KOJE SVRHE JE KORIŠĆENA (FOTO)

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Tutor
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • El...

    30. mart 2016 | 20:39

    A shta toliko ima posla oko gajenja Aronije ? Raste u Sibiru na - 40 ° Takodje i do 40 +° . Puna je vitamina C , jacha imunitet i to je to ! Izmislili da lechi ovo i ono , da bi narodu izvukli zadnji dinar iz Dzepa ! Suve bobice su efikaenije od frishko ubranih . Marmalada od Aronije je takodje ukusna , samo u koliko ima , 70 - 80 % Aronije .

  • El...

    30. mart 2016 | 20:35

    A shta toliko ima posla oko gajenja Aronije ? Ne moze je -30 ° kao ni susha unishtiti . Veoma zdrava , Vitamin C ... jacha imunitet i to je to . Digli galamu samo da bi narodu digli zadnji dinar iz dzepa ... ! Suva aronije je efikasnija od frishko ubrane , i veoma ukusna marmalada , samo ako ima 80 % aronije ...

  • Analitičar

    30. mart 2016 | 20:07

    A,da,korišćena je zabojenje vina i sokova.S obzirom da je prirodno bojilo,i korisna je izdrava u odnosu na hemik bućkuriše

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA